Как тя скочи в 2016

eva.bg 03 January 2016

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев прекара част от празниците „на студено“, разбирайте на ски в Юта, след което директно се хвърли „на топло“, разбирайте – Хаваи.

Тя публикува снимки от ваканцията си, от които разбираме, че нашето момиче съвсем буквално е скочило в Новата година – с парашут. Част от снимките, направени с екстремната камера показват, че в самото начало Нина изпитва истински ужас от скока, но след като парашутът се отваря, лицето й буквално сияе от щастие и удоволствие от полета. Госпожица Добрев сподели почивката си с група приятели, сред които разбира се беше и гаджето й, актьорът Остин Стоуел, с когото са заедно от около половин година.

Нина Добрев напусна сериала „Дневниците на вампира“, който я направи звезда, след шест сезона и се съсредоточи върху кариерата си в голямото кино. Наскоро тя завърши снимките на романтичната комедия Crash Pad, където участва заедно с Кристина Епългейт и Домнал Глийсън, докато гаджето се снима във екшън фантастиката Colossal с Ан Хатауей.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР