Всичко е игра

Wish list - за моя sweet home, за любимия, за приятелката, за майка ми, за децата, за мен

Елка Влаховска 21 December 2015

Обичам игрите на въображението. Обичам и да превръщам живота в игра. По това време на годината си препрочитам авторките от Севера – Астрид Линдгрен, Селма Лагерльоф и Туве Янсон, за да пробудя детския дух в себе си. И ми е едно детско и северно.

За моя sweet home/ малка декоративна възглавничка, нарисувана с много фантазия от художника Ясен Панов.

За любимия/ дизайнерски дървен пумпал, за да изпитам търпението му и чувството му за хумор. Няма да си играем само игри за възрастни, нали, от „Склада“, София.

За елхата/ тези толкова оригинални, с геометричен дизайн висулки, които самонадеяно ще пратят червените коледни топки за елха на тавана, от магазини „Крео“.

За приятелката/ топло, много топло одеяло от 100% новозеландска вълна на yamabahari. За да имаме топли чувства.
От www.yamabahari.com.

За майка ми/ великолепната ръчна мелничка за кафе на Duka, защото няма по-ароматно кафе от току-що смляното у дома и приготвено с търпение и любов, от магазини Duka, София.

За децата/ новият модел маратонки Reebok Nano 5.0, специално за Crossfit, за любимия ми фитнес маниак.

За мен/ чантата на Marc Cain. Казват, че животът на жената може да се събере в нейната чанта. Дали? Ще опитам, какво толкова – лична карта, червило и две любовни писма. 

Изкушението/ Five o’clock в лондонския хотел Corinthia – най-забавният в английската столица. Как да не бръкнеш с пръсти в шоколадовата саксия или да не отхапеш ухото на заека, направен от френски макарон? 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР