Вси звезди празнуват Вси светии

Голямо дяволско парти организирали Джордж Клуни и съпругът на Синди Крауфорд Ранди Гербер. Ето кой е бил там и на какво е приличал.

eva.bg 31 October 2015

Цял Холивуд празнува Хелоуин тази нощ. Голямото парти, разбира се бе Casamigos текила партито, организирано от Джордж Клуни и Ранди Гербер, съпруг на супермодела от 90-те Синди Крауфорд и бизнеспартньор на Клуни. Двамата инвестирали в своя марка текила Casamigos и решили да я промотират на бляскав бал с маски в чест на празника на Вси Светии.

Вси звезди (едва ли някой от тях е „светия“) уважиха купона като дори бившата първа дама на Калифорния и съпруга на Арнолд Шварценегер Мария Шрайвър, се бе маскирала като жената-котка. Баналничко, но пък Шрайвър е сериозна, уважавана дама и самият факт, че си е позволила да си сложи мустачки е достатъчно „щура“ постъпка от нейна страна.

Парис Хилтън също е заложила на черни кожени дрехи, доста по-малко от тези на другите обаче. Нейният хеоуински персонаж е валкирия, богиня от северната митология и трябва да й се признае на Парис, че изборът й е добър.

Съпругата на един от домакините на партито, Синди Крауфорд, естествено показа зашеметяващите си крака в километрични чизми с връзки и костюм на рокер кралица.

Внимание! Джордж Клуни бе поканил и бившето си гадже Елизабет Каналис и тя дойде, облечена – забележете! – като много секси Че Гевара, при това – с картечница в ръка.

И тук ни изниква въпросът: А къде, по дяволите е мисис Клуни? И каква пък е нейната маска?

В същото време някъде там, в Бевърли Хилс, вървеше и друго хелуинско парти, наречено Хулауин, което отдаваше почит на таитянските корени на празника на Вси светии и всички поканени трябвало да имат някакъв вуду елемент в костюма си. Кралицата на тази адска нощ бе 69-годишната актриса и певица Бет Мидлър, която призна, че е взаимствала изключителния си костюм от филма "Островът на доктор Моро" по романа на Хърбърт Уелс. Поздравления, Бет! Ти си най-добрата!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР