Великите ловни полета

Също като алфа самците от жвотинския свят, мъжете маркират своята територия. Заниманието на бродещите - било то моряк или пилот на порше, няма значение. Плячката, разбирайте нежният пол, наистина няма шанс

Свобoда Сидерова 29 October 2015

За мен ти си моряк, сирена удавник съм аз

Перифразата на песента важи с пълна сила за Ultra Male на JPG. Идеалният герой вече носи приставката ултра, свидетелство за нови качества – по-тъмен и по-мускулест от оригинала. И по-пораснал. Франсис Къркджи-ян пренарежда олфактивната пирамида на хита си от 1995 г., допълвайки я с круша, салвия и черна ванилия, все кодове на на-шата модерна епоха. Не толкова сладка като Le Male, ударната доза тестостерон избягва стере-отипите, както и вечно плаващи-ят срещу течението дизайнер. Сетивата не издържат пред кулминацията на съблазняване-то. Без съмнение ще се удавите в морето от чувства.

 

 

 

Най-доброто време за носене на Nuit d’Issey EDP на Issey Miyake е нощта. Светлосянката на оригинала преминава в нов контраст. Миксът от грейпфрут, розов пипер, кожа и зърна тонка поглъща силата на тъмнината, превръщай-ки я в енергия, докато луната свети щастливо на своя трон. Всичко е възможно. 

 

 

 

 

 

 

„Хромовата“ линия на Azzaro еволюира в Chrome Intense. Раз-кривайки тъмната стра-на на по-интензивната версия, папирус придава плътност на излъчваните вибрации. В добавка ветивер – свеж и топъл едновременно, развива дървесния характер на композицията й, като запазва усещането за метална свежест.  

 

 

 

Palladium на Porsche Design предизвиква сърдечна катастрофа. Ценителите на собст-вената неповторимост ще са във възторг от уникалното масло от полигонум (китайска билка). Кресчендо от лавандула и здравец илюстрират симбиозата между спортното ДНК на марката и hi-tech блясъка на паладия.   

 

 

 

На пръв поглед Michael Kors for Men е или бомба от бергамот, ко-риандър и звездовиден анасон, или велур с дъх на тамян. На практика обаче не е нито едното, нито другото. По-ско-ро и двете, дори нещо повече. Хибридът е удивително балансиран и красиво рамкиран с нотки на сантал, мускус и пачули.

 

 

 

 

Наясно ли сте, че сега е завинаги? Отговор на сакралния въпрос дава Eternity Now For Men на Calvin Klein. Про-зрението – неочаквано (джинджифил, кокосо-ва вода, звездовиден анасон) и неоспоримо
(карамбол, кедър, зърна тонка, пачули), скрепя връзката между двама души. Отвъд физическа-та граница.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР