Пълен триумф

#HMBALMAINATION направи своя световен моден дебют в Ню Йорк

21 October 2015

Вчера вечерта дългоочакваната колекция Balmain x H&M заблестя на Уолстрийт пред погледите на специалните гости, сред които се усмихваха Кайли Дженър, Даян Крюгер, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Алекса Чънг. Вечерта бе дръзка и впечатляваща, както и създадените от дизайнера Оливие Рустейн модели. След ексклузивна прожекция на музикалния видеоклип към кампанията с участието на Кендъл Дженър, публиката подгряха танцови формации в очакване на модното шоу с участието на моделите Джиджи и Бела Хадид, Джордан Дън, Алесандра Амброзио, Карли Клос и Джоан Смолс. След модното шоу Backstreet Boys изненадаха публиката с ексклузивно изпълнение на живо, пресъздаващо атмосферата на 90-те. До късно през нощта публиката, поддържаше енергийния заряд, празнувайки дебюта на #HMBalmaination. Всички фенове от цял свят бяха поканени да проследят събитието на живо чрез приложението Periscope, както и в социалните мрежи с хаштага #HMBalmaination.

„Тази вечер мечтата ми се сбъдна. Енергията и атмосферата са невероятни, а специалното изпълнение на Backstreet Boys за Balmain x H&M бе фантастично. За мен е чест да работя заедно с H&M. Никога няма да забравя днешното представяне“, сподели Оливие Рустейн, творчески директор на Balmain.

Balmain x H&M ще дебютира на 5 ноември 2015 г. в 250 магазина по цял свят, както и онлайн. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР