Мариновани шишчета

Опитайте тази семпла рецепта, наситена с много вкус, цвят и аромати

Диана Шингарова 20 October 2015

Нарежете зеленчуците на приблизително еднакви по големина парченца. Подходящи са тиква, лук, тиквички, патладжан, чушки, гъби печурки. Пригответе сос от половин лимон, 4 с.л. зехтин, 4 с.л. соев сос, 1 глава лук, настърган, 2 скилидки чесън, 2 чаши доматен сок, люта чушка и добавете сухите подправки (смесени предварително по 1 ч.л. босилек, мащерка, копър и канела). Мариновайте зеленчуците, нанижете на шишчета и гответе на грил тиган или скара. За да си гарантирате еднаква степен на сготвяне на зеленчуците, сварете предварително онези, които изискват повече време.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР