Извини се

eva.bg 19 September 2015

Британската актриса Емили Блънт се извини на Америка за интервюто, което даде наскоро и в което каза, че когато чула част от дебатите на кандидатите за президенти от Републиканската партия, съжалила, че е станала американски гражданин. Емили, която изгря на холивудския небосклон с филма „Дяволът носи Прада”, заяви, че това е била шега, но медиите моментално подхванаха нейната шега.

Стигна се до там, че в много предавания изказването на Блънт бе обсъждано с думите: „След като съжалявате, че сте получили американско гражданство, госпожице Блънт, откажете се от него, напуснете Калифорния, и нека някоя американска актриса да получи ролите, които вие получавате.”. И дори: „Вече всеки американец ще помисли два пъти преди да отиде да гледа някой филм с Емили Блънт”.

Англичанката, която живее в Америка с детето си и съпруга си Джон Красински, се извини официално като заяви, че не е искала да оскърби никого.

Ние обаче със сигурност ще отидем да гледаме Емили Блънт в криминалния екшън „Сикарио”, чиято премиера в България е на 9 октомври и в който тя си партнира с Бенисио Дел Торо и Джош Бролин.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР