Стартът на сезона

Новите колекции есен-зима 2015 завладяха Сердика Център

25 August 2015

3...2...1... Новият моден сезон започна! И независимо дали за вас пазаруването е истинско забавление, просто необходимост или още едно “to do” в забързания график, Сердика Център ви посреща всеки ден от 10:00 до 22:00 часа в над 200 магазина с най-актуалните колекции, ексклузивни промоции и хитови предложения.

Любимите вериги и брандове от дамска, мъжка, детска, младежка мода и бельо вече дадоха старт на есенно-зимните приключения. В магазините за кожени изделия, обувки, аксесоари и бижута ще откриете точните акценти, с които да придадете перфектния завършек на визията си през новия сезон. Промяна с главно “р” в месеца предстои не само в гардероба, а и в дома ви, защото тенденциите за домашни стоки, играчки и техника също са напълно обновени. За здравия дух ще се погрижат новите заглавия в двете книжарници, а здравото тяло е “мисията възможна” с актуалните предложения в магазините за спортни стоки и здраве и красота.

И още една гореща новина: съвети как да съчетаете шопинг находките си и какво да включва “must have” списъка, можете да откриете на блога на Сердика Център, където професионални стилисти ежедневно ще ви разкриват тайните на модния свят. Не забравяйте също, че съвсем скоро ще излезе и новият LookBook каталог на Сердика Център.

Повече информация за новите колекции открийте на www.serdikacenter.bg и на официалната страница на Сердика Център във Facebook 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР