Разделиха се официално

eva.bg 01 July 2015

Слухове за раздялата на Бен Афлек и съпругата му Дженифър Гарнър се носят из таблоидите вече месеци наред, но вчера говорителят на холивудската двойка официално обяви, че Афлек и Гарнър вече не са заедно и започват процедура по развод. Естествено в изявлението се казва, че двамата запазват най-добри чувства помежду си и ще продължат да поделят грижите около трите си деца. Сега предстои голямата подялба на имуществото на двойката, оценено на около 150 млн долара и включващо имоти в Ел Ей, Ню Йорк, Монтана и Джорджия.

Афлек и Гарнър наскоро празнуваха 10 години съвместен брачен живот и според някои издания причината за дългото отлежаване на решението за развод е именно в изчакването на 10-годишния юбилей, тъй като по закон сега вече съпругата има право на по-висока издръжка. Гарнър отрича да е бавила съзнателно своето „да“ за развода и твърди, че няма никаква нужда от финансова подкрепа.

Двойката от години посещава брачен терапевт и по отделно, и заедно, но очевидно без особен успех. Наскоро Афлек бе неколкократно засечен от папараци в различни казина и може би Гарнър е решила да спасява семейното имущество, или поне своята половина от него, докато не е станало късно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР