Александра прави дрехи за Памела Андерсън

Тя е само на 24 години, но вече прави кариера на дизайнер в Америка

Рослава Куманова 11 May 2004

Тя е само на 24 години, но вече прави кариера на дизайнер в Америка. И то като част от екипа, работещ над дрехите с марка "Памела Андерсън". Александра Милушева прилича доста на самата Памела - перфектна фигура, лице на руса кукла с дълги къдрици и сладка усмивка. Апартаментът й в Лозенец също прилича на кукленски дом: целият в тюл и цветя. Предстои й сватба след дни с Денис, който учи финанси и инвестиции и с когото са 6 години заедно. На 24 години е също като Александра. Тя е родена на празника на влюбените -14 февруари, а той - 5 дни след нея.

 
Александра отива преди две години в Америка да довърши обучението си по мениджмънт, което е започнала в Германия. По-късно се прехвърля в училище по моден дизайн в Лос Анджелис. В библиотеката на училището се пазят всички костюми от церемониите по раздаването на Оскарите. Съхраняват се и дрехите от почти всички американски филми, включително и от "Властелинът на пръстените". Миналото лято Джон Галиано се е затворил в същата тази библиотека, защото там се съхранява почти всичко на Кристиан Диор на снимки, както и на скици.

През декември 2003 г. Александра започва работа във фирмата, която прави модната линия на Памела Андерсън. "В Америка много се търсят хора, които представят няколко култури. Много добре стои в биографията ти това, че си живял на различни места. Особено се цени, че си бил на Стария континент, защото ще донесеш европейския стил мода. Американската мода е малко по-ограничена, по-консервативна и по-спортна. Затова там търсят хора, които са били на повече места и съответно са по-креативни", обяснява г-ца Милушева.

В началото тя помага на основната дизайнерка, а в момента вече работи на равностойна на нея позиция. Колежката й набляга на правенето и изчистването на кройките, докато Александра подбира цветовете и моделите, които често измислят заедно с Памела Андерсън. Занимава се също с маркетинга, рекламата, пласмента и закупуването на материалите. Освен дрехите "Памела Андерсън" има и серия от тъмни очила, бельо, бижута и козметика, която ще се произвежда от американската компания M.A.C. Цялата колекция е обвързана със защитата на животните и не се ползват кожи.

Александра за Памела:

"Тя е изключително мил човек, така я определят и гримьорите, фризьорите и всички, които работят с нея. Силно впечатление ми направи и това, че нейните приятелки са съвсем обикновени американки, които не са някакви звезди. Памела е съхранила човешкото в себе си. Тя е доста земен човек, грижи се за децата си - две момчета на 5 и на 7 години. Дълбоко в себе си тя е майка и много се притеснява за тях. В момента не е омъжена и няма приятел.

Имала е идеята да направи колекция на свое име още преди 5 години. Иска дрехите да са с интересен дизайн, но и да са достъпни за всички, т.е. да не са скъпи. Любимият й цвят е бяло и първоначално трябваше половината от нещата да са в този цвят. Другото й любимо е бледо розовото и бледо синьото. Като цяло предпочита късите неща или до коляното.

В момента се правят по-официалните облекла - главно черни панталони, няколко модела поли и по-класически пуловери. Всичко е много удобно за носене."

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР