Пене с авокадо и рикота

Една чудесна идея за ястие почти без готвене

Диана Шингарова 11 June 2015

Рецептата няма да ви омръзне през цялото дълго и, надяваме се, слънчево лято. Вземете 1 опаковка обикновена паста пене или Slim Pasta Penne, 1 узряло авокадо, 4 с. л. рикота, 1 с. л. прясно мляко или сметана, сол, прясно смлян черен пипер, 1 с. л. ситно накълцан магданоз и прясно настърган пармезан.

Подгответе пастата пене според инструкциите на опаковката. Направете гладко пюре от авокадо, рикота, сирене и мляко. Подправете със сол и черен пипер, добавете магданоза. Сипете соса в пастата, разбъркайте и сервирайте ястието охладено. Поднесете с прясно настърган пармезан и свежи чери доматчета.

Рецептата е за 2 порции.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР