Той вече официално е Тя

eva.bg 02 June 2015

Топ новината отвъд Океана е дебютът на доведения баща на Ким Кардашиян като жена. Той вече официално е Тя и именно като жена се снима за първи път във фотосесия и краси корицата на Vanity Fair. Брус Дженър дебютира и с новото си име – Кейтлин Дженър. Дори президентът Барак Обама коментира новината, хвалейки го за куража да разкаже историята си.

След дълги години на битки със себе си и това, което е, Брус (или вече Кейтлин) през април публично заяви, че може да е роден като мъж, но се чувства като жена и започва дългата и болезнена процедура по смяна на пола. Получи подкрепата както на семейството си – целият клан Кардашиян, така и на много холивудски знаменитости. Сега му предстоят операции на лицето, за да придобие по-женствен вид. Той обаче твърди, че няма да променя половите си органи, защото не сексът е основният мотив, когато решиш да смениш пола си.

Брус/Кейтлин има три брака зад гърба си и шест деца. Чак сега, на 65-годишна възраст, реши, че е време да започне живота си отначало, приемайки това, срещу което винаги се е борил и подтискал.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР