Гери Халиуей се омъжи

eva 16 May 2015

42-годишната Джинджър Спайс мина под венчило с 41-годишния Кристиан Хорнър, шефа на Ред Бул във Формула 1 в църква в графство Бедфордшир вчера на 15 май. Двамата се познават от 2009 г., но са заедно от година и обявиха годежа си през ноември 2014. Преди Кристиан Гери е била сгодена няколко пъти. През 2009 получи пръстен с диамант на цена 150 000 паунда от тогавашния си годеник - италианския бизнесмен Фабрицио Полити, но скоро след това се разделиха. Имала е връзки с Роби Уилямс, Крис Еванс и Ръсел Бранд и деветгодишна дъщеря Блубел от сценариста Саша Гервази.

В сватбата имаше по традиция нещо старо – булката беше с перлени обеци винтидж със златна основа, нещо ново – дантелената й сватбена рокля, напомняща сватбената рокля на Кейт вдъхновена от 2011 г., вдъхновена от Викторианската епоха и направена от дизайнерката на булчински рокли от Челси Филипа Лепле (Phillipa Lepley), нещо назаем – огърлицата от диаманти на най-добрата й приятелка и нещо синьо – панделката, която носи нейната дъщеря деветгодишната Блубел. Съпругът на Джинджър Спайс - Кристиан също има дъщеря – на 1 годинка от връзката му с Бевърли Алън.

Гери Халилуей искала сватбата да бъде в тесен кръг, включващ най-близките роднини и семействата на приятелките й от Spice Girls. От Спайските обаче успя да се включи само Ема Бъртън. Мел Би и Виктория Бекъм поздравиха младоженците чрез "Туитър".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР