Пълна програма

Имитация на дупчене, оцветяване, щриховане... Експериментите с растителността над очите продължават

Свобoда Сидерова 12 April 2015

Badgley Mischka

Пиърсинг

Естествеността, един от главните трендове, не касае веждите. Колкото по-нестандартни, толкова по-добре. Най-напред с материала е Rodarte. Пиърсингът от по 6 парчета на всяка (вежда, не модел) превръща рамката на очите в пълноправен акцент в макиажа. Най-накрая нещо ново и дългоочаквано. Идеята ви импонира, но не и дупченето. Споко. Визажистите гарантират, че кожата ви няма да пострада. Халкичките се прикрепят с лепило за изкуствени мигли.     

Моден аксесоар в тон с косата

Визажистите на Badgley Mischka тръгват на уроци по рисуване. Иначе няма как да си обясним превръщането на веждите в платно. Светлосини, лавандулови, розови, виолетови... Пастелните тонове предизвикват асоциация с принцеси, захарен памук и прочее игриви забавления. Подобна живопис перфектно се връзва с цветните кичури в прическата. Christine Phung отива още по-далеч, залагайки на яркооранжеви вежди.

On/off

Givenchy, Haider Ackermann, Masha Ma и Alexander Wang изсветляват веждите почти до изчезване. Природата обаче, както и модата, не търпи празно пространство. Saint Laurent, Etro и Naeem Khan ги връщат в строя. Yohji Yamamoto и Vivienne Westwood допълват естествените линии с артистични щрихи. Хрумката на Prada – тънка и извита черта над веждите, също заслужава внимание. На практика излиза, че 2 комплекта украсяват лицето.   

Съвет: За ефект на напрашеност, нанесете на веждите база за сенки или фон дьо тен и посипете с пигменти. С Двойния коректор на M.A.C също може да тонирате, но трябва да го смесите с флуидна очна линия

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР