Дайте нов живот на старите си дрехи!

Запознайте се с Conscious кампанията на H&M за събиране на стари и ненужни дрехи

04 April 2015

Този уикенд H&M изненадва любителите на модата и устойчивия начин на живот с атрактивна инициатива. Специален Conscious екип на марката вече обикаля ключови места в центъра на София, за да запознае феновете с кампанията за събиране на стари и ненужни дрехи. Екипът може лесно да бъде разпознат по цветните велосипеди и безупречния устойчив стил. Освен информация за рециклирането на текстил, Conscious велосипедистите предоставят възможност за спечелването на покана от H&M за ексклузивното събитие на 15 април по повод старта на колекцията Conscious Exclusive.

Затова ако ги срещнете, вземете специалния талон, попълнете го и до 11 април (включително) го оставете на касата в най-близкия магазин на H&M заедно с дрехите, които искате да рециклирате. 20 от участниците ще спечелят на лотариен принцип двойна покана за събитието Conscious Exclusive на 15 април. Победителите ще бъдат изтеглени и анонсирани на 13.04.2015.

H&M e първата модна компания в света, създала програма да събиране на стари и ненужни дрехи. Кампанията има за цел да намали текстилните отпадъци в глобален мащаб и да вдъхне нов живот на изхабените вещи. Включвайки се в целогодишната инициатива на H&M за рециклиране на текстил, клиентите получават 15% отстъпка на продукт по избор при следващата си покупка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР