Копие на майка си

Представяме ви няколко известни личности и дъщерите им – техни стопроцентови двойнички

Деяна Ангелова 12 June 2015

Джулиан Мур и Лив

Снимка: getty images/guliver

При някои звезди поговорката за крушата, която не пада по-далече от дървото, важи с пълна сила. Особено по отношение на визията.

Ума Търман и Мая

Може да носи фамилията на баща си, но със сигурност е взела визията на майка си. 16-годишната Мая е дъщеря на Ума Търмани Итън Хоук. Тя има по-малък брат, на 12. Родителите им се разведоха през 2004-а след шестгодишен брак. На Мая очевидно й харесва света на шоубизнеса, защото през последната година не спира да придружава майка си или баща си на светски събития, премиери, модни ревюта и отрупани с фотографи червени килими.

Джулиан Мур и Лив

Лив може да е на 12, но вече дебютира на страниците на Vogue в компанията на звездната си майка Джулиан Мур. Пред фотообектива на Ани Лейбовиц двете участваха във фотосесия, посветена на най-красивите и известни червенокоси жени. Когато темата е такава, няма как да пропуснеш Джулиан Мур. А напоследък и пълното нейно копие – Лив Фройндлих. От цвета на косата, през луничките и порцелановата кожа, те наистина са като две капки вода. Лив е дъщеря на Джулиан и режисьора Барт Фройндлих, с когото са женени от 2003 година, а са заедно от 1996-а. Двамата имат и син, който е на 17 и също е взел от впечатляващите гени на майка си. 12-годишната Лив вече тръгна по стъпките на родителите си. Тя се е снимала в два филма, в единия от които играе заедно с майка си.

Синди Крауфорд и Кая

Децата на Синди Крауфорд и Ранди Гербер определено са уцелили десетката по отношение на гени. 13-годишната дъщеря на бившия топмодел вече е на път да засенчи майка си, а синът им Пресли (на 15 години) със сигурност ще разбива много женски сърца. „Не мисля, че с майка ми си приличаме толкова много. Но всички ми го повтарят, така че ще трябва да им се доверя“, коментира наскоро Кая. Преди две години дъщерята на Синди Крауфорд направи своя дебют като модел за Versace. „Прекалено е млада за тази работа. Да навърши 17 години и тогава ако все още иска да се пробва, ще я подкрепя“, каза Крауфорд. Но понеже малката Кая упорито иска да гради кариера на модел като мама, Синди промени мнението си. Позволи й да се снима за Teen Vogue, но само ако всичко е под нейния строг родителски контрол.

Мерил Стрийп и Мами, Грейс и Луиза

Не е трудно да познаеш коя е майката на Мами, Грейс и Луиза, макар че фамилното им име Гъмър с нищо не подсказва това. Но емблематичните черти издават всичко, защото са ги наследили именно от звездната си майка. Мерил Стрийп и скулпторът Дон Гъмър са заедно от 1978 година. Те имат четири деца, три от които са момичета. В момента Мами е на 31, Грейс е на 28, а Луиза на 23. Мами и Грейс градят кариера на актриси, докато Луиза се изявява като модел. Брат им Хенри, който е най-голям, пък се занимава с музика. Понеже много прилича на майка си, във филма Evening Мами Гъмър игра героинята на Мерил Стрийп на младини. Веднъж е играла и нейна дъщеря, а тази година по кината ще излезе вторият филм, в който пак ще играят майка и дъщеря – лентата Ricki and the Flash. Очевидно физическата прилика е само в нейна полза.

Рийз Уидърспун и Ава

Всеки път, когато папараците хващат в кадър Рийз Уидърспун и 15-годишната й дъщеря Ава, всички са впечатлени, но не само от приликата. Просто младоликата 36-годишна Рийз Уидърспун, която преди година роди третото си дете, спокойно може да мине не за майка, а за сестра на Ава. Особено, когато 15-годишната Ава носи бебето, докато Рийз до нея сърфира в интернет с телефона си.

Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп

Преди около месец 15-годишната дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп дебютира в медиите, след като придружи майка си на ревю на Chanel. И уверено застана пред фотографите, доказвайки, че червеният килим е в кръвта й. Досега звездните й родители упорито я криеха, държейки децата им да запазят анонимността си. Тийнейджърката обаче, която има по-малък брат, реши, че е време да излезе на светло. И всички видяхме колко много прилича на майка си.

Джилиън Андерсън и Пайпър

46-годишната Джилиън Андерсън е от малкото звезди, които с годините стават все по-красиви и младолики. Може би затова преди няколко месеца звездата от „Досиетата Х“ най-накрая показа 20-годишната си дъщеря Пайпър, като я взе на наградите Olivier. И всички ахнаха не само от приликата ми, но и защото по нищо не личи да са майка и дъщеря. Спокойно могат да минат за сестри. Пайпър е дете от първия брак на Андерсън. Тя няма никакво намерение да става актриса като майка си и предпочита да стои на сянка, а не в светлините на прожекторите.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР