Най-грозният развод

eva.bg 14 March 2015

Памела Андерсън и съпругът й, покерджията Рик Саломон са в процес на развод, а преди броени часове сексбомбата от „Спасители на плажа” поиска съдът да забрани на Рик да се доближава до нея.

Мотивът й е, че се страхува за живота си, тъй като с всеки изминал ден играчът на покер ставал все по-агресивен и непредвидим. Памела е признала, че докато правили секс той направил опит да я задуши с възглавница.

Рик не й остава длъжен като я нарича „серийна убийца на бебета”, заради многобройните й по неговите думи аборти. Наред със сериозните обвинения (ако броим това с възглавницата за сериозно)в свадата са намесени и доста махленски такива. Или по-точно – кулинарни. Така например Рик обвинява официално Пам, задето се тъпче с риба и скариди и той трябва да търпи миризмата им из цялата къща и също толкова официално заявява, че се чувства дълбоко обиден от това, че жена му упорито продължава да готви свинско месо при положение, че отлично знае, че той самият си отглежда прасе като домашен любимец вече десет години.

Как ли ще завърши този...ВИП развод?!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР