Стига кабели в дома

Да зареждаме смартфона красиво

Елка Влаховска 08 March 2015

Всички мразим кабели да ни се мотаят в дома или в офиса. Но и притеснението, че във всеки момент ще падне батерията на смартфона, не е за пренебрегване. От ИКЕА през април ще предложат нещо ново – колекция домашно обзавеждане, която интегрира безжично зареждане на мобилни телефони и таблети.

Технологията е основана на международния стандарт Qi (от китайското чи – „енергиен поток“), който позволява всички устройства, съвместими с нея да се зареждат безжично навсякъде по света. Стандартът е разработен от консорциум за безжична енергия на повече от 55 компании, сред които са LG, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Sanyo, Sony-Ericsson, Duracell, Olympus, Black Berry, Asus, HTC и други. Новата колекция на ИКЕА превръща нощни шкафчета, стоящи и настолни лампи, бюра в елегантни места за зареждане.

1 КОМЕНТАР
1
ЛЗекарка ....ц. Йоана
12 March 2015, 17:18

Всичко безжично води до Рак , Аномалии в децата ,умствена дегенерация ,ДНЗК-повреди ,усещания за топли вълни , Мигрена , Главоболие ,Високо Кръвни ,Хормонални дисбаланси специфично в мелатонин придукцията и тн.

ТВОЯТ КОМЕНТАР