Тайната е в доматения сос. Аз често приготвям този приятен сос от малка глава лук и скилидка чесън, задушени в масло. Към тях добавям около 400 мл доматен сок, както и сока на един портокал и шепа стафиди. За още по-цитрусов аромат настържете едри парчета от кората на портокала с белачка за зеленчуци.
Посолете, добавете щипка захар и черен пипер. Оставете сместа да поври и сосът да стане с приятна консистенция. Поднесете пастата гореща, полята с хубав зехтин и ароматния сос с цитрусова нотка. Поръсете с пармезан и свеж босилек.

Фотография Диана Шингарова
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Поздравления! :))
Все още няма 11:00, а пред тези текст и снимка вече съм гладнА!
и насоките звучат.... просто идеално! Благодаря Ви, EVA и Диана! :)