Отряд за бързо реагиране

В ритъма на съвременния мегаполис да губите време за ходене до салон, е разкош

Свобoда Сидерова 11 January 2015

Уредите за коса невинаги заменят коафьора, но в екстрени случаи са must-have.

1 Мигновен обем

Средствата за обем вече имат сериозен конкурент – стилизиращата преса Volum’24 Respectissim на Rowenta. Загряващата се керамична ролка (температурата от 170°С не уврежда косъма) повдига косата в корените и фиксира обема. Йонизацията в комбинация с керамичното покритие Ultra Shine Nano Ceramic не само придава сияние, но и спестява ефекта „глухарче“.

2 Контрол на температурата

Сешоар с интелект? Звучи повече от отлично. Вграденият сензор в Satin Hair SensoDryer на Braun измерва температурата 600 пъти в минута, а „умникът“ веднага я настройва на оптималното ниво. Професионалната система за вентилация създава мощна въздушна струя. В комбинация със супертънкия накрайник „вятърът“ позволява резултат, съпоставим с този в салона.

3 Рестарт за секунди без загуби

С любимата четка на Кейт Мидълтън Tangle Teezer, която прилича повече на аксесоар, може да разрешите влажната коса, при това от корените, а не от краищата, да разнесете маската или да отстраните остатъка от сухия шампоан. При това без да загубите косъм. Тайната са особеният материал и разположението на зъбците. 

4 Класика в мини вариант

Изправя и навива. Титаниева технология предотвратява увреждането на косата.  Антистатичен ефект. Термоустойчив калъф. Плюсовете на малката преса Advanced Pro Mini Straightener на label.m са повече от достатъчни. Основният е, че лесно се побира в чанта. Така благодарение на леките поправки с нея, нищо не може да развали удоволствието от направената вчера в салон прическа.    

5 Спри, не си отивай

Ако преди косопадът безпокоеше мъжете, сега към тях се присъединяват и голям процент жени. Надежден съюзник в борбата за гъста грива е лазерната четка Ultimate на Hair Loss Control Clinic с 25 диодни лампи. На принципа на фотобиостимулация тя възстановява нормалното функциониране на космените фоликули. При къса прическа растежът на нова коса е видим буквално за сезон.

6 Бюти квартет за сушене и оформяне

С арсенала на четката-сешоар Essential Care Air Styler на Philips – плоска приставка за изправяне, кръгла термочетка за вълни и тясна четка с прибиращи се зъбци за къдрици, се справяте не по-зле от професионалист. Също като климатик тясната приставка насочва въздуха в определени зони. Функцията ThermoProtect за разпределяне на топлината запазва хидробаланса на косъма.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР