Саундтракът на януари

Нови албуми от Leonard Cohen, David Guetta, One Direction, Marcin Wasilewski, Harvey Mason

07 January 2015

Leonard Cohen Live In Dublin
Вирджиния

Първият концертен албум на Ленард Коен, заснет в HD качество. Записан на 12-и септември 2013 г. в „O2 Arena“ в Дъблин на финала на напълно разпродаденото му световно турне. Три часа интимна емоционална музика и поезия и записи от концерт в Канада от 2013.

David Guetta Listen!
Орфей

Сред специалните гости са Emeli Sandé, Nicki Minaj, John Legend. В този албум диджеят за първи път включва и китари и пиано. David е сред създалите новата музикална платформа Dubset, в която диджеите споделят миксове, а артистите получават и възнаграждение.

One Direction Where We Are
Вирджиния

Концертен албум от „Сан Сиро“ в Милано на One Direction, които израснаха от ХFactor до световния успех с 4 албума на първо място в класациите, милионни продажби, разпродадено световно турне, награди. Включени са 20 минути кадри от бекстейджа на шоуто.

Marcin Wasilewski Trio Spark of Life
Дюкян Меломан

Импресионистичен албум на полското трио плюс шведския саксофонист Йоаким Милдър. Албумът включва композиции на Вашилевски, на Милдър, прекрасни интерпретации на пиеси на Хърби Хенкок и парче на полската гръндж-рок група „Хей“.

Harvey Mason Chameleon
Дюкян Меломан

Солопроект на многократно номинирания за Грами барабанист на Хърби Хенкок и много други артисти, барабанист - легенда, продуцент и композитор. Името „Хамелеон“ му подхожда заради всичките стилове, които му се отдават, тук ще чуем повече фънк.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР