Блестящи, тъмни или „голи“ устни?

Няма значение, стига да са нахални. Леко движение на ръката и човек не може да откъсне поглед от тях

Свобoда Сидерова 28 December 2014

Cushnie et Ochs

Акцентът върху очите този сезон не е причина да пренебрегвате устните. Дискретни също така не означава скучни. Съществен момент от макиажа им е трайният блясък, твърдят визажистите. При това хидратиращият гланц Rouge Allure Gloss на Chanel, микс от лаково покритие и плътен цвят, е на един клик разстояние. Натискате златния капак и апликаторът изскача с характерния звук. Нанесена дори само на един слой, текстурата с висока концентрация на ултрафини пигменти гарантира плътен резултат. Огледалният е за сметка на полимери и стъклени микрогранули. В добавка сапаново дърво и масло от зелен чай хидратират и защитават кожата. Може да избирате между 11 нюанса.  

Лакомите блестящи устни в интензивен нюанс не ви импонират. Харесвате да са нацупени и сочни като след целувка. Това означава да не напускате дома без хидратиращия балсам молив Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm на Clinique. Четирите нови нюанса се адаптират към естествения цвят на устните за персонализиран ефект. Формулата с витамин С и масла от карите, семена на манго и семена на жожоба прави кожата мека и гладка. Rouge Dior Baume на Dior пък спестява мъчителния избор между червило и балсам. Думата, която го описва  най-точно, е healthy (съдържа 10 пъти повече грижа за устните от класическите червила). Образувайки фин, но богат филм върху устните, звездната съставка кристално масло с естествен произход ги съживява, защитава и изглажда.  Крайният резултат – здравословен блясък и модерна couture аура от 14 нюанса, с право му заслужи прозвището „руж за устни“. 

Основното изискване към устните е да са обемни. Що се касае до цвета, може да избирате между винено и керемидено (Hussein Chalayan,Tracy Reese, Matthew Williamson) и бежово, светлокоралово и нежнорозово (Fendi, Cushnie et Ochs, Isabel Marant, Blumarine, Simonetta Ravizza).

Makeup правила:
 
1. Колкото по-тъмни са устните, толкова по-малко са останалите средства от бюти арсенала. Вместо спирала визажистите препоръчват очна линия

2. При блестящи устни и клепачи останалата част от лицето е матирана 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР