Всичко, което блести

Внимание, те са златни и опасни – преобръщат представите за сексапил и благоприличие. Готови за трансформация във femme fatale. Три, две, едно...

Василена Цанова 23 November 2014

Love Story на Chloe, MyNy на DKNY, For Her Amber Musc на Narciso Rodriguez, Me L’Absolu на Lanvin, Classique EDP Intense на JPG и Si EDP Intense на Giorgio Armani

Градски легенди

MyNy на DKNY е ода за Ню Йорк, но описва всеки друг мегаполис, където модерната жена би се чувствала комфортно. Сърцето ти бие в ритъма на трафика и гори със светлините на града. Разходи се из улиците – ще усетиш закачливото ухание на малина и розов пипер, ориенталското изкушение на египетски жасмин и емоцията на мускус и амбра.
 
Приказки от 1001 нощ

Вдъхновен от Ориента, For Her Amber Musc на Narciso Rodriguez омагьосва с разточително „сладкодумие“. Амбър и агар карат сърцето от мускус да тупти по-отчетливо. Дори измислянето на истории да не е силната ти страна, пищният акорд на тамян, черно пачули и кожа помагат да оплетеш в мрежите всеки самозабравил се султан. Без да чакаш 1001 нощи.

Първообраз на страстта

Кажи „да“ на дързостта, емоциите, страстта и на... себе си. Si EDP Intense на Giorgio Armani вниква в дълбините на душата, показвайки двойствената човешка природа. Пленяваща чистота (екстракт от касис и фрезия) си акомпанира с абсолютна женственост (нероли абсолют и майска роза) и мистериозна чувственост (ванилия абсолют и златен тамян).

Скъпоценен момент

Време е да пренапишеш правилата на играта, наречена гламур. „Обличаш“ бляскавото творение Me L’Absolu на Lanvin, превръщайки се в скъпоценност, на която би завидял всеки бижутер. Заискряваш с връхните нотки – стрити листа виолетка и есенция на сочна мандарина. Останалите фасети също са шлифовани до съвършенство – жасмин самбак и нектар праскова.

Романтична авантюра

Готвиш се за излизане. От извивката на врата ти се носят лъхащите от Love Story на Chloe сладострастни нотки на нероли и портокалов цвят. Върху кожата ти пулсират мадагаскарски жасмин (цветето на щастието), физалис и кедър. Впускаш се в нощта, готова да съблазняваш. Пътищата ви с Него се пресичат, думите са излишни. Нека любовната ви история започне сега.

Уроци по чар

Да носиш Classique EDP Intense на JPG, е все едно да оставиш белег от остро токче върху гол мъжки торс. Кратка болка, последвана от неизмерим екстаз. Важното е да провокираш реакция. И то каква – експлозията на цвете тиаре и апетитен нар поставят околните на колене. Портокалов цвят, ванилия и пачули затвърждават величието ти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР