Джъстин Теру - човекът в сянка

Какво не знаем за приятеля на Дженифър Анистън, който е звезда в сериала „Останалите“

Деяна Ангелова 06 October 2014

Джъстин Теру излезе на светло в мига, в който се влюби в Дженифър Анистън. Преди това за него бяха чували основно феновете на Дейвид Линч, защото е един от любимите му актьори (Mulholland Drive, Inland Empire). Знаеха го зъболекарите, понеже колекционира човешки зъби. Както и почитателите на групата „Мюз“, за които бе човекът тяло, след като се снима гол до кръста във видеоклипа на Hysteria. И на Джъстин Теру му харесваше този живот в сянка. Хем беше известен и търсен в холивудските среди, хем не будеше интереса на жълтите медии и можеше спокойно да се позабавлява в кварталния нюйоркски клуб.

Но когато трябваше да избира между своята полуанонимност и Анистън, заложи на любовта. Въпреки че знаеше – папараците идват!

„Сякаш се качих на друга надморска височина. Малко е странно, когато по улиците започват да те спират хора и да те поздравяват за бебетата, защото някой написал, че имаме близнаци“ – коментира Теру. Той се примири с папараците, но не и с навлизането в личното пространство. „Разбирам любопитството ви, но освен да кажа, че съм щастлив, няма да го удовлетворя с нищо друго.

Не искам да си строя машина за изтезания“ – така контрира той въпросите, свързани с Анистън и връзката им. А напоследък му се налага да го прави често, защото е принуден да дава доста интервюта покрай премиерата на сериала на HBO „Останалите“, където е в главната роля.

Ето какво не знаем за Джъстин Теру – човекът, който не обича светлините на прожектора, който не говори за личния си живот и който е на път да заведе Дженифър Анистън пред олтара.

Преди Анистън

Джъстин Теру е заклет нюйоркчанин, роден и израснал там. Упорито отказва да се премести в Ел Ей дори заради звездата от „Приятели“. Идва от семейство на писатели и журналисти. Може би затова, освен като актьор, се изявява доста успешно и като сценарист („Тропическа буря“, „Железният човек 2“, „Рок завинаги“).

Любовта между него и Анистън пламва през 2011 на снимачната площадка на „Мир, любов и още нещо“. По това време Теру има 14-годишна връзка с дизайнерката Хайди Бивънс. Когато в началото се появяват слухове, че нещо се случва между Джъстин и Дженифър, майката на Хайди излезе публично в негова защита. Заяви, че той и дъщеря й са все още заедно, а в информациите за новата му любов нямало нищо вярно.

Е, оказа се, че не е така. Няколко седмици по-късно Хайди Бивънс се изнесе от жилището, което години наред делеше с Джъстин. А Анистън му даде ключа от дома си. Въпреки че и неговите, и нейните приятели прогнозираха кратък романс, защото двамата са много различни, година след началото на връзката той й предложи брак. До сватба все още не се е стигнало, въпреки че са сгодени от две години.

Не са бонбони, а човешки зъби!

В момента Дженифър Анистън описва половинката си Джъстин Теру като „най-милия човек на света“. Но в началото, когато се запознали, се замислила, че ужасно прилича на сериен убиец. „Веднага съзрях тъмната страна в него“ – заяви актрисата. Само може да гадаем как е реагирала, когато е разбрала за ексцентричните му хобита, които някой профайлър наистина би определил като типични за сериен убиец.

Теру колекционира човешки зъби, с които го снабдяват приятели стоматолози. И обикновено ги поставя в средата на холната масичка в чиния за бонбони. „Когато ми идват на гости, често си мислят, че са малки ментови бонбони. И непрекъснато предупреждавам: „Не яжте зъбите!“

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР