Почина Робин Уилямс

63-годишният актьор е открит мъртъв в дома си

eva.bg 12 August 2014

Носителят на „Оскар“ Робин Уилямс бе открит мъртъв в дома си в Калифорния. Властите подозират самоубийство като причина за смъртта му. 63-годишният актьор дълги години се бореше с пристрастеността си към алкохола и с тежка депресия. Малко преди да почине той влезе в клиника, за да се изправи отново пред демоните си.

Съпругата му Сюзън Шнайдър потвърди трагичната новина за смъртта му и заяви: „Тази сутрин загубих своя съпруг и най-добър приятел, а светът загуби един от най-обичаните артисти и едно красиво човешко същество. Съкрушена съм. За да го запомним така, както трябва, се надявам фокусът да не е върху смъртта му, а върху безбройните пъти, в които е носил радост и смях на милиони хора“.

Според властите, смъртта е настъпила в следствие на задушаване, но официалните причини ще бъдат ясни след аутопсията. „Той ни разсмиваше. Той ни разплакваше. Той щедро раздаваше огромния си талант на тези, които се нуждаят най-много от него“, заяви и президентът Барак Обама. Всички звезди в Холивуд изказват своите съболезнования.

Почивай в мир!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР