По-красивите звезди на световното

Представяме ви жените на едни от най-нашумелите футболисти, които седяха по скамейките, стискаха палци, празнуваха или утешаваха загубилите

Деяна Ангелова 23 August 2014

Сара Карбонеро

Бразилия утихна. Шампионът е ясен. Голмайсторът е избран. Купата е вдигната. Но звездите на приключилото първенство не бяха само тези на терена. Представяме ви жените на едни от най-нашумелите футболисти, които седяха по скамейките, стискаха палци, празнуваха или утешаваха загубилите

Те са не по-малко известни от половинките си, имат армия от последователи в Instagram и Twitter, папараците ги преследват, често ги винят за загубите на отборите или им приписват заслуга за победите. Ето другите звезди на световното първенство по футбол. По-красивите.

Фани Негуеша - голмайсторката

Дори без да излиза на терена, може да я обявим за голмайсторка на Световното, защото успя да накара италианския нападател Марио Балотели да й предложи брак. Малко след пристигането на отбора в Бразилия и пет дни преди първия мач на Италия футболистът й зададе заветния въпрос.

Направи го на рождения й ден. И побърза да се похвали в Instagram с отговора: „Тя каза да! Най-важното да в живота ми! Тук беше мястото, където трябваше да я попитам. Обичам те, моя съпруго!“

Фани е белгийка и визирайки перфектното й тяло, не е изненада, че се изявява като модел, украсила е корици на Vogue и Vanity Fair. С Балотели са заедно от около една година. И очевидно не само той е лудо влюбен в нея, защото малко след като станаха двойка тя си татуира на ръката „Твоята любов е тази, която ме кара да обичам“.

А след като й предложи брак, написа в Twitter: „Тази вечер казах най-важното да в живота си. Най-прекрасният подарък за рождения ми ден. Обичам те, мой първи и уникален съпруже!“ Всичко е прекрасно, но това „първи“ не предполага ли и „втори“... Къде остана „докато смъртта ни раздели“?

Сара Карбонеро - трудолюбивата

Испанците пак загубиха, но този път не по нейна вина. На това Световно тя бе послушна. Сара Карбонеро е спортен телевизионен журналист, половинка на испанския вратар Икер Касияс. Спорно е кой от двамата е по-известен, защото тя има цяла армия от фенове, които следят всяка нейна дума в Twitter.

След като през 2010 я обвиниха за загубата на Испания от Швейцария, понеже коментираше мача близо до вратата на Касияс и той остави топката да влезе в нея, сега отразяваше Световното далече от терена и съпруга си. Вече не могат да я винят, че го е разсейвала. Но пък испанците можеха да я пуснат зад вратата на някой от противниковите отбори.

Карбонеро може да разсее всеки с външния си вид. През 2009 бе избрана за най-сексапилната репортерка в света от американския FHM. Сара и Икер сключиха брак преди около три години, имат две деца. Второто се роди само преди четири месеца.

И тя го остави на грижите на бабите, за да отразява Световното в Бразилия. Остана да работи там дълго след като Касияс и целият испански отбор се прибраха с наведени глави, отпадайки от битката за осминафиналите. На това Световно испанците гледаха повече Карбонеро, отколкото Касияс. Но неговият хонорар със сигурност е по-голям от нейния.

София Балби - най-любопитната история

Забравете за голмайстори, защитници и вратари на първенството. Най-неочаквано в звезда на Световното се превърна уругваецът Луис Суарес, но не с футболните си умения. А защото обърка терена с детската градина и реши да нахапе непослушните другарчета.

Покрай него световна популярност доби и съпругата му София Балби. Не знаем дали и тя има градинки от зъбите му по тялото си, но дори да е така – ще е от страстна любовна игра, а не от спортна злоба. Защото връзката между двамата е като сюжет от приказка.

Когато се запознават, Суарес е на 15, а тя на 13. Той мете улиците в родния Уругвай и събира всяко изкарано или намерено песо, за да я изведе на среща. Три години по-късно обаче тя и семейството й се преместват в Барселона. И за да не загуби любовта на живота си, Суарес решава, че трябва да стане професионален футболист, да го купи някой европейски отбор и отново да е близо до приятелката си.

След няколко години упорити тренировки през 2006 г. мечтата му се сбъдва – купува го холандски отбор. Той моли треньора си за три дни отпуск, през които отива в Барселона и си взема София обратно. Оттогава те са неразделни. През 2009 г. сключиха брак, имат и две деца.

Ирина Шейк - най-сексапилната

Ирина Шейк или Шакира? Честно казано, ако трябваше да се изправят една срещу друга на терена, сигурно щеше да се стигне до дузпи. Връчваме купата за сексапил на руския топмодел Ирина Шейк заради огромните й успехи в модата напоследък, заради фотосесиите за Sports Illustrated и заради фразата „Няма да получите дупето на мечтите си, ако... седите на него“. Да, трябва и да поработите по въпроса.

Тя и половинката й Кристиано Роналдо са заедно от около четири години. Запознават се по време на снимки на реклама за Armani. След няколко месеца упорито ухажване Ирина се поддава на чара на португалския футболист. И въпреки че отборът на Роналдо така и не се класира на осминафинал, и двамата са благодарни на жребия, който не сложи Португалия и Русия в една група. Иначе семейният скандал щеше да е гарантиран.

Любопитен факт от връзката им е, че малко след като стават гаджета, на Кристиано му се ражда син. Той не разкрива самоличността на майката, която дава родителските права изцяло на Роналдо. Така че от самото начало Шейк трябваше да влезе и в ролята на майка на незаконното дете на футболиста.

3 КОМЕНТАРА
3
Петя
23 August 2014, 21:39

*статията, извинете.

2
Петя
23 August 2014, 21:39

*статията, извинете.

1
Петя
23 August 2014, 21:37

Поправете си старията:
1. Сара и Икер не са женени, никога не са се женили
2. Имат само 1 дете, не 2, не знам откъде я взехте тази информация.

ТВОЯТ КОМЕНТАР