Карт бланш

Температурата не е единственото нещо, което се покачва това лято. Страстите нажежава и основната тенденция – липсата на каквито и да е правила

Свобoда Сидерова 14 August 2014

John Galliano

Nail артистите полудяха по нудизма (Diane von Furstenberg, Burberry, Erdem, Calvin Klein, Jonathan Saunders). Иначе няма как да си обясним рекордното количество „голи“ нокти. За максимално естествен ефект и визуално удължаване на пръстите експертите съветват да използвате най-близкия до тена нюанс.

Хубавото на спокойните тонове е, че позволяват да не се отказвате от най-скъпото – свободата в избора на тоалет, открити обувки или сандали. Тук-там се мяркат и различни от nude предложения за жени, които обичат да доминират и не се страхуват да покажат ноктите си по пътя към върха.

Preen и House of Holland например налагат бял педикюр без намек за блясък, Vivienne Tam – кайсиев, а Donna Karan – оранжев. Внимание: ако сте със светла кожа, забравете за последния. Само тъмен или загорял тен може да се справи с подобен високооктанов нюанс.

Мани-педи комби

Лош тон са акриловият френски педикюр и квадратната форма на ноктите. Никакви кристали или рисунки! Сложният nail арт минава на втори план, отстъпвайки лидерството на чистия цвят
Педикюрът e по-светъл от маникюра. А дано, ама надали. Фешън е обратната комбинация. Падайки си по готиката, Antonio Marras и Dries Van Noten препоръчват светъл маникюр и тъмен педикюр. Намират се и фенове на вечната класика – маникюр в тон с педикюра. Salvatore Ferragamo и Thakoon се спират на nude лак.

Anthony Vaccarello и Antonio Berardi – на наситеночервен, Gabriele Colangelo – на млечносив, John Galliano – на графитен, Giorgio Armani – на тъмновиолетов.

Съвет 1

Да получите повишение в службата, да покорите сърцето на непристъпен мъж... Имиджът на фатална жена ще ви помогне да реализирате желаните промени във вашия живот. Маникюрът и педикюрът в червено „крият“ от околните намеренията ви зад ретрошик и женственост. 

Съвет 2

Избирайки лак, обърнете внимание на тена. Главното е да не се сливат. На смугла кожа вървят хладни нюанси, на аристократично бледна – топли.  Внимание: маникюрът с nail арт се съчетава най-добре с еднотонен педикюр.

Съвет 3

за да персонализирате вашата мани-педи комбинация, маникюристката на Кейти Пери Кими Кийс препоръчва да я „облечете“ с топ лак с различен ефект: матов, с многоцветни експлозии или холографски блясък. „Дрехата“ е и отличен начин да прикриете несъвършенствата на ноктите

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР