В кадър „Приятели“

Култовият сериал празнува 20-годишен юбилей. Припомняме си характерите на шестимата главни герои през призмата на новите аромати

Василена Цанова 15 July 2014

 

Рос

Макар професията на палеонтолог някак да го отдалечава от групата, изисканото и начетено поведение го прави примамлив със загадъчността си. Едва ли има аромат, който да му пасне повече от N°1 Oud на Aigner. Мистичната му същност се дължи на акорди, вдъхновени от Близкия изток – наситени канела, кориандър и индийско орехче, щипка карамфил. Плътният финал на безценния в света на парфюмерията агар е завършващата стъпка.

Рейчъл

Ролята на капризната, но добросърдечна фешъниста донесе на Дженифър Анистън световна слава. Любителката на шопинга посяга към Dior Addict Eau de Toilette, защото прилича на couture рокля. Висшата мода се е „вселила“ в уханието, което е разточително, но не и свръхпоказно. Сицилианска мандарина издава жизнерадостност, ала звездата остава сандаловото дърво от Индия, чиято есенция отлежава цели 6 месеца.

Моника

Педантичната чистофайница се оказа най-романтична от цялата тайфа, като се омъжи първа. Вземете и вие щастието в собствените си ръце с деликатния Anais Anais Premier Delice на Cacharel. Анаис, древна персийска богиня на любовта, закриля брачния съюз. Ароматът е лек бриз, сякаш множество пеперуди се реят около изобилие от плодове (зелена круша, есенция портокал) и цветя (бял божур, фрезия).

Чандлър

Неподправен веселяк, готов да пусне остроумна шегичка по какъвто и да е повод. Homme L’Eau Boisee на Guerlain е необходимата подправка към пиперливия сарказъм. Няма как да не блеснете като веселяка на компанията с акорд мохито, преплетен с емблематичните за марката мента и здравец. Свръхдоза индийски ветивер в комбинация със стоплящ отношенията бял мускус затвърждава доминиращата позиция.

Фийби

Особнячката вечно се рее из облаците и на останалите им се струва, че живее в различен свят. Той навярно е изпълнен с приказни мечти, като този на Reve Elixir на Van Cleef&Arpels. Магичното пътешествие през градина, изпълнена с уханието на бели цветя, действа вдъхновяващо на фантазьорките. Круша, османтус и амбър, съставките от оригинала, сбъдват блянове с помощта на прасковени цветчета, франджипани и ирис.

Джоуи

Винаги влиза с фразата „Как сиии“, готов да покорява мацки от всякакъв тип. Флиртаджийството му е съпроводено от нотки на хлад, тъй като е непоправим ерген. Code Ice на Giorgio Armani e точно за него – мента и цитруси ви правят неотразими „свежари“ в очите на нежния пол, но зърна тонка и дървесни нотки придават мрачен магнетизъм. Привлечени от съдбоносната комбинация, жените ви се доверяват безусловно.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР