Тейлър Суифт и тайната на богатството й

Нагледен урок за това как се осребрява едно разбито сърце

Деяна Ангелова 25 June 2014

Не й върви на Тейлър Суифт в любовта. Но пък знае как да осребрява неуспехите си с мъжете. За втора поредна година певицата оглавява класацията на Billboard за най-добре печелещите музиканти. За 2013 г. е успяла да прибави към банковата си сметка впечатляващата сума от 39 699 575 долара и 60 цента. Приходите са дошли от турнето и продажбите на албума Red. А всички знаем, че Тейлър Суифт обича да възпява драмите на разбитото си сърце. На всеки мъж, с когото е била, тя посвещава по песен-две. А онези, които са я наранили най-много, получават и цял албум.
„Любовта е безмилостна игра и съжалявам за всеки един от мъжете, с които съм била. Но пък всяка една от тези грешки е родила песен, с която се гордея. Има нещо много красиво в хората с разбити сърца, защото те мислят повече за чувствата си. Когато съм самотна, когато ми липсва някой, аз пиша песни за това как се чувствам. Така все пак получавам някакво удовлетворение, а и почти ми помага да продължа напред“ – коментира в интервю Тейлър.

Въпреки че е само на 24 години, сърцето на кънтри певицата е било разбивано доста пъти. Все пак средната продължителност на връзките й е 2–3 месеца. А при това темпо не е изненада, че е насъбрала материал за цели четири албума, от които са продадени 26 милиона копия. Според Forbes богатството на Тейлър Суифт в момента се равнява на $220 млн. и заслуга имат доста известни мъже, с които певицата е излизала.

На Тейлър Лаутнър от „Здрач“ тя е посветила хита си Back to December, а на кратката си връзка с Джон Мейър двете песни Dear John и The Story of Us. На Сам Армстронг, който имал наглостта да й изневери, посвети Should’ve Said No. А Джо Джонас, който я зарязал по телефона, я вдъхновил за няколко песни, сред които Forever & Always. Тримесечната й връзка с Конър Кенеди, наследник на фамилията Кенеди, роди песента Begin Again. Бурната и изключително кратка връзка с Хари Стайлс от One Direction, който я заряза точно преди планираната им ваканция и тя трябваше да се пече сама на яхтата, накара Суифт да изкрещи публично We Are Never Ever Getting Back Together в едноименната песен.

Най-голямата й муза обаче е Джейк Джиленхал, с когото имаше тримесечна връзка през 2011 г. и за когото се твърди, че е отнел девствеността й. В началото Джиленхал бе готов да прахоса $160 000, за да я доведе при себе си с частен самолет и да излязат на среща. А след три месеца я зарязал точно на рождения й ден, като просто не се появил и тя цяла вечер плакала в тоалетната. Раздялата й с актьора вдъхнови голяма част от последния албум Red. А песента The Moment I Knew е посветена на случката с рождения ден.

„Мъжете могат да бъдат част от живота ви, но никога не бива да стават целият ви живот. Може да са част от света ви, но не и целият ви свят. Ако знаеш коя си, ако си независима и силна, ще привлечеш вниманието на правилния мъж“ – категорична е Тейлър Суифт. Дали и кога това ще се случи е друг въпрос. По ирония на съдбата певицата е убедена, че именно огромното й богатство е пречка да открие голямата любов. Просто мъжете се плашели. А тя пък едва ли щеше да има толкова много пари, ако не бяха мъжете и песните, които пише за тях. Очевидно ситуацията е патова.

В момента Тейлър Суифт няма мъж до себе си. Това е проблем, защото скоро ще трябва да влиза в студио да записва нов албум. Май е време някой да й разбие сърцето. Или най-накрая тя да привлече вниманието на правилния.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР