Невена спечели "Като две капки вода"

10 June 2014

Победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова е Невена Бозукова. След 13 трансформации, трудни образи и много упоритост Неве се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място. Тя взе и специално изработената стауетка от известния наш художник и скулптор Ставри Калинов в категорията "Мис Еволюция". Нейното изпълнение на "Алелуя" на Александра Бърк изправи публиката на крака, а тя, през сълзи го посвети на баща си. Тази сутрин Неве обяви, че дава наградата - чисто нов лек автомобил, на дъщеря си.

Втори остана Къци Вапцаров. Той изпълни вечния хит "Черно море" на Тодор Колев. Специално за финалния си образ Къци изгледа всички филми и лайфове на Тодор Колев и дори отиде на уроци по цигулка при Веско Ешкенази. Той грабна и приза "Мистър 100 лица".

Третото място зрителите отредиха за Стефания, която взриви публиката с хитовото парче на Ицо Хазарта - "Хип-хоп". При нея отиде и приза за "Най-добра трансформация" за образа й на Ваня Костова. Нети зае четвъртото място за изпълнението си на Time To Say Goodbye на Сара Брайтман. Тя грабна и специалния приз - "Най-добро сценично поведение".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР