Кои са звездите в новите „Междузвездни войни“

Разкриха имената на актьорите, които ще участват в седмия епизод. Снимките стартират през май

eva.bg 30 April 2014

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс е известен със своята потайност, затова и не беше изненада, че до последно медии и фенове гадаеха за случващото се около снимките на предстоящия седми епизод на „Междузвездни войни“. След месеци на спекулации, вчера той най-накрая официално разкри кои актьори са ангажирани за продукцията. Дори пусна снимка от първата работна среща на целия екип.

Харисън Форд (Хан Соло), Кари Фишър (Лея Органа), Марк Хамил (Люк Скайуокър), Антъни Даниелс (C-3PO), Питър Мейхю (Чубака) и Кени Бейкър (RD-D2) пак ще играят старите си персонажи. Към екипа обаче се присъединяват и нови актьори (Оскар Айзък, Джон Бойега, Адам Драйвър, Анди Серкис), като само може да гадаем какви ще са техните роли. Но и не очакваме да ни разкрият детайли около сценария, защото говорим да Джей Джей Ейбрамс, все пак. Той успя да опази в тайна почти до премиерата на последния „Стар трек“ участието на Бенедикт Къмбърбач в него. Така че, изненадите тепърва предстоят.

Снимките започват през май, а действието ще се развива тридесет години след събитията в „Завръщането на джедаите“. Филмът ще излезе по кината на 18 декември 2015 г.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР