Ти на кого викаш МИЛФ!

За милфовете и късните пубери...

Ирис Крилатска 17 April 2014

Жена на 30+ със сякаш току-що направена коса чака детето си да излезе от училище. Токчета – 15 сантиметра. Кола, паркирана на непозволено място до училището с включени аварийки, към която жената непрекъснато гледа тревожно. Говори по телефона на нервен английски и изпраща някакви мейли, а докато прави всичко това, детето излиза и тя започва да му слага шапката и да му закопчава якето и да му завързва връзките на обувките. През това време минават няколко момчета от горните класове и единият се провиква към жената: Ето един милф. Другите нещо се разхилват. В началото помислих, че говорят за колата на аварийки и че Милф всъщност е модел да кажем на Фолксваген – Фолксваген Милф, по аналогия с Фолксваген Голф може би. „Какво ти каза този батко?“ – попита детето майка си, но тя продължи да говори на нервен английски. После каза „bye“, прибра си телефона и направо изръмжа: „Този на мен ли ми говореше?!“ Детето вдигна рамене, а майка му извади от чантата си един банан и му го подаде. Боже, тя му носи и здравословна закуска за след училище! Аз пък проверих в гугъл какво й е казал... баткото, докато чаках собственото си дете.

Оказа се, че MILF е абревиатура от Mother I’d Like To Fuck, с други думи „майка, която бих изчукал“. Този велик „термин“ бил използван за първи път във великия филм „Американски пай“, но като мотив присъствал още във филма „Абсолвентът“ с Дъстин Хофман, където един хлапак, завършващ гимназия, си пада по майката на своя приятел, мисис Робинсън, и не просто иска да я изчука, но дори го и прави. И по този повод Саймън и Гарфънкъл пеят „Господ да ви пази, мисис Робинсън“ или нещо подобно. Та това било милф.

Има порно жанр Милф!!! Има конкурс „Най-горещата майка в Америка“. Има купища книги... Това да си майка било фетиш за някого. Че и Плейбой посветили цял брой на горещите майчета. Горещите майчета! Колко тъпо звучи! И знаете ли защо е тъпо? Защото така наречените горещи майчета се скапват да ходят на 15-сантиметрови токчета, на тренировки, на мезотерапии, козметици и фризьори и всякакви процедури, за да изглеждат добре. С деца се разправят, на училище ги водят, коли паркират, работят, пари изкарват, закуски носят и още сто неща. Пренапрягането винаги ми е изглеждало тъжно и жално, понеже те лишава от свободата ти. Не може да ме убеди никой, ама никой, че жена с дете или деца, която не ги е отсвирила тотално, с работа и прочие, не се пренапряга смъртоносно, за да изглежда добре. Говорим за нормални жени, не за херцогинята на Кеймбридж или за Анджелина Джоли, макар че и те плащат цена, сигурна съм. Може би само енергийните вампири не се пренапрягат, има такива сред „горещите майчета“. Тази, която видях обаче, не беше от тях. Имам чувството, че всеки момент щеше да гръмне. И някакъв хлапак ще й подвиква „Милф“!

Във форумите има цели теми, в които момченца си споделят различни заплетени случаи с „милфки“. Всичките търсят съвет какво да направят, та да им се получат нещата. И на никого до този момент не му се е получило. А момченцата използват цял арсенал от бойни пикъп техники, тоест техники за свалка. Истински стратези, да се разплачеш направо. Един казал на мацката, която се опитвал да свали: „Ела с мен на дискотека да си припомниш младините!“ Това било „нег“ – казваш нещо, с което да я обидиш леко, че да й свалиш гарда, и после нападаш. Според момъка тя се била навила и той вече я виждаше май как получава пет оргазма наведнъж с него и искаше съвет във форума как да се държи вечерта, че да не би случайно да му се размине грандиозният секс с милфката. Съфорумците му бяха изсипали куп съвети и послания, а накрая той пишеше, че мацката му изпратила есемес, че няма да дойде. Е това е тъпо! Защото тя по неговите думи била „суперстегната п...а, много тренирала, виждало се. Също така се виждало, че бачка на отговорна работа. Ами да, тя бачка, тренира, има дете, а ти какво правиш? Сваляш я с негове и пикъпи? Я се осъзнай! Ей така ми идваше да му напиша, но не му написах. Е много е смешно. Расли-недорасли, тръгнали да свалят по-големи от тях жени с някакви схеми. Не мога да повярвам, че има жени, които се връзват на такъв тип детско-юношески дивотии. Срам за женския род, казвам ви.

Темата за милфовете и късните пубери няма нищо общо с темата за връзката на по-млад мъж с по-зряла жена. Има общо с това за кои се представяме и кои сме всъщност. Защото тези момченца не са „момчета, които още не са мъже“, а са „мъже, които още са момчета“ – много е различно. Те коментират жените, които се опитват да свалят, като жени, които за единия секс с тях са готови да преобърнат земята. И въпреки че на етапа, на който ги сварих във форума, на нито един от тях не му се беше получило, те продължаваха да разтягат локуми по темата. „Милфовете – пише единият „мъдрец“ – са страхотни, затова не се страхувайте от тях, а ги опознайте.“ Да не говорите за извънземни, ехооо! За джуджета, тролове и прочие. Говорите за жени. Ама си мисля – колко са ентусиазирани, как се смятат за страшни пичове със схемите си и в каква голяма грешка са всъщност! Не знам дали сте чели разказа „Мъжки времена“ на Николай Хайтов. В него едно момче много иска една жена, ама ако може чичо му да му я открадне, чичо му да я навие да му се даде. И накрая тя остава при чичо му, защото не й се занимава с лигльовци. И младокът се опитва да го убие от яд. Дори и това не успява, а чичото му казва: „Орлиците, Хасанчо, се ловят с живо месо, не с мърша.“ Какво повече да каже човек по темата? Истински готини жени, които вече са отхвърлили доста работа във всички сфери на живота и имат опит, няма как да хванете с предпазливост и страх, скрити зад куп условности, зад премислени реплики. Дори и енергийни вампири няма да хванете по този начин, само измислени героини. Гледайте си порното и си трайте или каквото там правите. Просто съвет.

следваща страница »
9 КОМЕНТАРА
9
лиса ан
03 May 2017, 01:34

Най-добрият милф на всички времена е Лиса Ан

8
Ikwvaku das
09 February 2017, 01:09

Хм каква статия със сигурност има доста верни неща. Което ме раздразни беше ударението - аз пък няма - при положение че никой не е казал 4етрябва. едно от нещата които бих казал е - Оставете другите да бъдат прави - вие бъдете щастливи. А съм съгласен че живота е напрегнат и различни дисциплини които се опитваме да покрием като кончета на състезателни писти ни изцеждат и заместваме щастието с постигане на "резултати" - докато се озовем в софийски централни - и там осъзнаваме какво сме изгубили - но разбира се е късно. Кришна казва в Бхагавад Гита - в тизи свят няма друг враг освен собствения необуздан и неконтролиран ум. т.е. Ум робува ум слугува ум патки пасе и. не е луд който яде баницата.

7
Даниела
24 April 2014, 22:10

Aбе поддържайте си се колкото си искате, никой не ви пише да не се поддържате. Сакън някой да не напише дума срещу ходенето на фитнес, ще го изядете. Аз също ходя на фитнес, обаче често е насила. Разбир текстчето и се смях даже. Всеки да си живее както иска, кво давате акъли. От мен - like

6
Julia Savova
21 April 2014, 01:31

До #1: без да иска натиснах невярно бутонче да поддържа Вашият отговор. А иначе напълно е съгласна с Вас.

Още коментари
ТВОЯТ КОМЕНТАР