Звездите спортуват с децата си

eva.bg 17 April 2014

Orange Fitness България събра през уикенда популярни личности, които с децата си показаха завидна сръчност, ловкост и бързина. Надпреварата с щафетни игри разпали спортния хъс на звездите. Разделени на два отбора със свежи плодови имена „Портокал“ и „Лимон“, Ирен Онтева, Радост Драганова, Симона Пейчева, Юлия от дует „Мания“ и техните малчугани премериха сили срещу противниковия отбор, който не отстъпваше с желание за победа от страна на Ники Кънчев, Марта Вачкова, съпругата на Калин Сърменов - Боряна и рожденичката Деси Тенекеджиева.

В оранжеви спортни екипи и с добро настроение известните имена от шоубизнеса и спорта участваха в забавните игри, водени от спортните педагози на детски клуб „Оранжево детство“ на Orange Fitness. Най-забавна и цветна се оказа финалната игра „Затрупай противника“, в която участниците трябваше да се замерят с колкото може повече топки. Дори и най-малкият състезател – четиригодишният  син на световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева Алексей, даде пример за концентрация и желание за победа. 

„Бързи, смели, спортни“ е първата от поредица инициативи на Orange Fitness България, в която звездите дават пример как спортните занимания са подходящи за всеки, носят радост и са грижа за здравето. Второто събитие ще бъде посветено на деца в неравностойно положение и ще стартира през май. Под ръководството на опитните спортни педагози на Orange Fitness възпитаниците на дом „Славейков“ за деца, лишени от родителски грижи ще се занимават със специализирана гимнастика в залите на клуба в продължение на два месеца.

Третата вълна ще е на открито в Южния парк. Специалисти ще демонстрират йога упражнения и умения, подходящи за открито пространство.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР