Цирк Елуаз

На 12 и 13 април в Зала 1 на НДК новият тренд на манежа

eva.bg 10 April 2014

Канадският Cirque Éloize (Цирк Елуаз) е създаден през 1993 г. и за много кратко изкачва върха в листата на най-добрите, защото представя популярното изкуство на забавата по нов модерен начин. Доказателство за нивото на представленията са 10-те награди и медали от Световния фестивал на цирковото изкуство в Париж и от конкурса Gemini и Broadway’s Drama Desk Awards. Éloize има 10 оригинални спектакъла, някои от които се играят на Бродуей и в Уест Енд. До момента над 4000 негови шоута са представяни в 440 града в 40 държави по света.

Представленията са атрактивни, динамични и впечатляващи. Съчетават цирковото изкуство с музика, брилянтни танци, ефектни акробатични номера и театър. Към всичко това ще добавим и че Cirque Éloize е партньор на Cirque du Soleil.

На 12 и 13 април в Зала 1 на НДК предстои да гледаме iD – най-популярния спектакъл на канадската трупа. Действието се развива на фона на градски пейзаж, ефектна мултимедия, електронна и рокмузика, улични танци и е представено от 15 акробати и изпълнители.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР