Най-дългите бракове в Холивуд

Понякога любовта побеждава въпреки папараците, жълтите медии и липсата на анонимност

Деяна Ангелова 02 April 2014

Анет Бенинг и Уорън Бийти

Снимка: бгнес, getty images

 

Анет Бенинг и Уорън Бийти
Женени от 21 години
Годишнина: 3 март

В плен на чара му са попадали звезди като Ракел Уелч, Джоан Колинс, Шер, Фей Дънауей, Бриджит Бардо, Мадона… Но „жената, която успя да укроти звяра“, се оказа Анет Бенинг. Срещат се във филма „Бъгси” и Бийти твърди, че веднага разбрал: „Тя е жената“. Но Бенинг, която е с 21 години по-млада от него, не се дава така лесно: „Мислех само за работата, нямах усещането, че с този човек ще прекарам остатъка от живота си“. В крайна сметка през 1992 г. плейбоят на Холивуд и Анет Бенинг сключват брак на тайна церемония. Шаферка е двумесечната им дъщеря. Двамата имат още три деца. „С голяма доза неудобство трябва да призная, че любовта побеждава всичко. Поне за мен се оказа вярно“, заявява Уорън Бийти.

Хелън Мирън и Тейлър Хакфорд
Женени от 29 години
Годишнина: 31 декември

„Бих била ужасена, ако Тейлър ми изпрати картичка за Свети Валентин. Та ние често забравяме за рождените си дни! Не се засипваме с романтични подаръци и това ми харесва“, заяви наскоро Мирън. Тя и режисьорът Тейлър Хакфорд имат 11-годишна връзка, преди да сключат брак през 1997 г. „Никога не съм искала да се омъжвам. Но законите са направени така, че от чисто икономическа гледна точка е по-добре да си в брак. Все пак не съжалявам“, казва Хелън Мирън. Той има два брака и две деца, но не и от Мирън. 68-годишната актриса признава, че просто й липсва майчински инстинкт. „Обичам децата, много са забавни. Но никога не съм искала да имам. Светът и без това е пренаселен. Това е моят принос към екологията“, с усмивка коментира актрисата. Двамата може да не са романтици, но връзката им е много страстна. В интервю Мирън споделя, че винаги си навива часовника за по-ранен час, за да имат време за сутрешен секс.

Кевин Бейкън и Кира Седжуик
Женени от 25 години
Годишнина: 4 септември

Ето тайната на успешния им брак според Бейкън: „Гледайте битките ви да са чисти и спортсменски, а сексът да е мръснишки.“ Може да е прав, доказателството са 25-те години брак. Сексът очевидно е определящ за връзката им, след като и Кира Седжуик наскоро го коментира в интервю: „Знам, че сега децата ми ще се срамуват от мен, но сексът наистина е много важен. Не трябва да убивате страстта и желанието. Аз все още намирам съпруга си за много, много секси. А той винаги ме кара да се чувствам като най-красивата жена на света.“ Кира и Кевин имат две деца – на 24 и на 20 години. Наскоро те се изнесоха от дома им, така че двамата съпрузи със сигурност се радват на втори меден месец в спалнята.

Мишел Пфайфър и Дейвид Кели
Женени от 20 години
Годишнина: 13 ноември

Запознават се на предварително уредена от техни познати среща. Мишел Пфайфър е започнала процедура по осиновяване – много преди да го срещне. Очевидно детето идва точно навреме. За ноември 1993 г., когато е планирано кръщенето на осиновената й дъщеря, тя разпраща покани до най-близките си приятели. Ден преди събитието им звъни, за да каже: „Изненада! Всъщност ще е сватба!“ „Детето се появи още в началото на връзката ни и тогава наистина оцених Дейвид, защото го видях в ситуации, които разделят мъжа от момчето. Всъщност и двамата трябваше да се видим прекалено бързо в ролята на родители. Това премахна напрежението“, твърди Пфайфър. Година по-късно на бял свят се появява и синът им. Те не приемат брака си за даденост – и до днес, поне веднъж седмично, излизат на романтична среща. А той не пропуска и ден, в който да не й изпрати букет гардении.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР