Това е истинска история

Джъстин Тимбърлейк разсъждава над любовта с новото си видео към парчето Not A Bad Thing

29 March 2014

Това е истинска история...“ - женски глас зад кадър започва разказа за една влюбена двойка в хладна януарска вечер в Ню Йорк, още с първите секунди на новия видеоклип на Джъстин Тимбърлейк Not A Bad Thing (част от албума The 20/20 Experience). „Ние не знаем къде са тези хора сега и каква е тяхната история. Но може би вие знаете?“ - продължава гласът зад кадър и издирването на неизвестната двойка с помощта на плакати и листовки раздавани от ентусиазирани млади хора започва! Всъщност, това е повече документално, отколкото музикално видео, вдъхновено от реално предложение за брак именно под мелодията на Not A Bad Thing. Поп-звездата решава да подчини целия сюжет на клипа около търсенето на случайно заснетите млади хора, получавайки дори подкрепата на телевизионната водеща Елън Дедженерис, която популяризира историята от ефира на прословутото си шоу.

А видеото продължава с коментари на още няколко истински влюбени двойки, размишляващи над любовта:

Ще намерите любовта, след това ще я загубите и ще трябва да работите усилено за да я намерите отново. И тогава повече няма да я губите...“

Любовта не е това, което търсите. Тя просто се случва...“

Любовта не се движи по права линия. Тя търпи обрати, завои, завъртания и ритници.“

Е, в края на краищата, неизвестната двойка си остава все така неизвестна, въпреки грандиозната кампания подкрепена от хаштага #Haveyouseenthiscouple. Затова пък е сигурно, че видеото ще има своето продължение.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР