Амбър Валета в подкрепа на устойчивата мода

Супермоделът е лице на кампаниите Conscious и Conscious Exclusive на H&M

20 March 2014

Амбър Валета за кампанията на Conscious Exclusive

Грижата към природата не само не пречи на стила, но е и въпрос на стил! Показват го двете нови колекции Conscious и Conscious Exclusive, които шведският бранд H&M ще представи на 10 април (включително и в София, в магазина на бул. Витоша 6).

С помощта на две нововъведения – специална органична гладка кожа и органична коприна, колекциите демонстрират новите възможности, които предлагат по-устойчивите материи. Едновременно с това брандът въвежда и новата система за етикетиране CleverCare с указания за устойчиво носене и грижа за дрехите.

Новост е и лимитираната колекция Conscious Exclusive, създадена в сътрудничество с EVER Manifesto – експертният креативен и дизайнерски тръст, специализиран в устойчивата мода, който споделя ангажимента на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата. Момичетата от EVER Manifesto също така позират за кампанията на Conscious Exclusive заедно със супермодела и актриса Амбър Валета.

А повече за Амбър и нейните екологични инициативи ще научите от ексклузивното интервю, което моделът даде за EVA, специално за следващия априлски брой.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР