Саундтракът на февруари

Албумите, на които да обърнете внимание този месец

07 February 2014

 

Tina Turner Love Songs
Орфей
18 от най-големите и обичани любовни хитове на жената с най-фамозните крака в шоубизнеса според Джордж Буш, на която Дейвид Бауи прошепна неприлично предложение по време на дуета им в телевизионно шоу през 80-те. Любовта е вечна тема в музиката й.

Britney Spears Britney Jean
Вирджиния
Според Бритни това е най-личният й проект досега. Заедно с дуетите й с will.i.am и известни нейни колеги, гост изпълнител е и сестра й Лин Спиърс. Подготовката на албума, репетициите за турнето, интервютата й за пресата и всекидневието й на майка пък са включени в документалния филм „Britney: Piece of Me“

Bruce Springsteen High Hopes, Вирджиния
Записан в Ню Йорк, Лос Анджелис, Атланта, Ню Джърси и Сидни, това е първият албум на Брус с цитати, препратки и нови версии на песни от предишни албуми и турнета. Част от обложката му е написано лично от него есе за музикалните му вдъхновения и приятелства при създаването на албума.

Brazz ViliDJ Blow Your Brainzz Out, Music Clinic Records
Топъл, динамичен, жив и забавен албум. Разкошна музика за фон на всичко, което правите. Blow... включва 15 парчета, някои – авторски на тромбониста Вили Стоянов, Мишо Йосифов и Ангел Заберски. Гост-изпълнители са Деси от Phuture Shock и Sentimental Swingers и Майкъл Флеминг от Tri-o-Five.

Arve Jansen The Sleep Of Reason.Ode to Goya
Дюкян Меломан
Mузикален разказ за картините на Гоя, диалог с тях. Китарата на берлинския артист звучи специфично, богато и разнообразно. Към нея се включват музикантите от неговото трио и гост-музиканти – пианистът Фридрих Паравичини, челистът Щефан Браун и тромпетистът Нилс Вюлкер.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР