Следващият кадър

Глобалната кампания Transform Today на Absolut продължава

28 January 2014

Новият съвместен проект на компанията е с известния създател на графични романи Рафаел Грампа. Проектът носи заглавието #NextFrame (следващият кадър) и всеки от вас би могъл да участва в създаването на най-новата история на Грампа. И внимание: след като историята бъде успешно завършена, Absolut, Грампа и създателите на известната анимационна банда Gorillaz, ще превърнaт графичния роман в анимационен филм, чиято премиера ще се състои на специално парти в Берлин на 15-ти март.

Всеки желаещ ще има възможността да участва в развитието на героите на #NextFrame след 3-ти февруари 2014, когато историята ще бъде разкрита на Facebook.com/Absolut. Потребителите ще могат да решават накъде да се развие сюжета и след тяхната намеса Грампа ще променя хода на действието всеки ден в зависимост от идеите, които му бъдат предложени. След две седмици на международно онлайн сътрудничество, които приключват на 21-ви февруари, Грампа ще сглоби и финалния филм.

В България проектът #NextFrame ще бъде отпразнуван на специално интерактивно парти в края на месец февруари, на което ще бъдат поканени всички участвали в създаването на анимационния филм, а един късметлия ще има възможността да посети премиерата му в Берлин.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР