(Не)устойчивост на диаманти

28 March 2008

Диамантите са най-твърдата материя, позната в света. Но дали можете да устоите на парфюм, който пръска великолепие?

Модната напоследък тенденция – преразказ на скъпоценни камъни на езика на парфюмерията, се оказа знакова и за Армани. Марката подари на почитателките си диамант под формата на аромата Emporio Armani Diamonds. Свеж морски бриз от малина и личи. Кадифено докосване на свежа роза и благоухаеща фрезия. Истинската чувственост идва обаче със сладострастието на ванилия и пачули. Дръзкото и чувствено гурме съчетание задоволява прищевките на съвременната жена – самоуверена, свободолюбива, изкусителна и много секси.

Такава, каквато я вижда маестрото. Третата изненада (втората е блестящият стъклен флакон-диамант, в който е налят скъпоценният аромат) е първото рекламно лице в историята на бранда. Diamonds е най-добрият приятел на жената, а Emporio Armani има неповторим приятел. Близо половин век след като Мерилин Монро изпя песента Diamonds are a girl’s best friends, хитът бе повторен от Бионсе Ноулс. Певицата и дизайнерът са стари познати. Бионсе може да бъде видяна не само на ревютата на дизайнера, но и на подиума в негов тоалет.

Бионсе: Diamonds ме прави силна и секси
Интервюто е предоставено с любезното съдействие на Еверет София

Защо приехте да сте лицето и гласа на Emporio Armani Diamonds?
Познавам Армани от няколко години. Всичко в него е класика и съвършенство. Той създава елегантност, която се радвам да олицетворя.

Различен парфюм ли ползвате на сцената от този в свободното време?
Използвам Diamonds за сцената. Има една чaст в шоуто, когато се парфюмирам и всички мъже се доближават, казват колко е хубав ароматът и се отдалечават. Парфюмът ме кара да се чувствам силна и секси. Интригуваща комбинация. Мисля, че това е най-хубавата му черта.

Какво означава за вас да сте лице на моден аромат? Вярвате ли в успеха му?
Абсолютно. Много съм горда. Единствената марка, от която искам да съм част и да й сътруднича, е Армани. Все едно е сбъдната мечта. Няма по-висока класа от Армани.

Какво ще кажете за личния си стил и характер?
Чувствате ли се като типичната жена Emporio Armani? Не обичам да говоря много за стила си. Опитвам да съм едновременно модерна, очарователна, елегантна и изискана.

Колко рокли на Армани имате в гардероба?

Някъде около 100. Нима са много?

Как намирате енергия винаги да сияете от красота?
Аз също имам лоши дни, но обичам това, с което се занимавам, и влагам много страст във всичко. Мисля, че хората оценяват моята искреност.

Кой е най-забавният и запомнящ се момент от участието ви в кампанията на Diamonds?
Може би снимането на рекламния клип. Не мога да повярвам как успяха да направят огромното бижу и тези красиви диамантени обувки. Краката ме боляха много в края на деня, но се получи много красива реклама.

Имате голям успех в различни сфери. Сега вече сте и лице на една от най-известните марки в света... Какво искате още да постигнете?
Да съм винаги толкова щастлива. Желая да правя още филми и албуми. Но искам и да запазя духа си на щастливо южняшко момиче.

Какво правите да се почувствате като обикновено момиче?

Все още мисля, че съм нормално момиче. Не се чувствам различна, просто съм певица. Когато моят племенник, сестра ми или семейството ми са на гости, все едно съм отново у дома. Майка ми готви за мен, аз си играя с племенника си по пижама, сменям пелени. Чувствам се подмладена.

Ако диамантите са най-добрият приятел на жената, кой камък според вас е най-добрият приятел на мъжа?
Мисля, че също са диамантите. Мъжете обичат диаманти.

Кой мъжки парфюм харесвате?
Харесвам мъжът да ухае на сила и мъжественост. Нямам определен любим, но не обичам, когато вляза в асансьор, да мирише на евтин одеколон.

Кога за последен път видяхте г-н Армани и той каза ли ви защо ви е избрал?
Скоро го видях в Милано. Невероятно е колко млад изглежда и всеки път като го видя изглежда все по-млад. Мисля, че от първата ни среща между нас има естествена връзка. Не сме обсъждали защо, просто взаимно се уважаваме.
взехте ли участие в избора на нотките на аромата? Всъщност участвах в процеса на одобрение. Те предложиха толкова много варианти на първата ни среща и аз ги помолих да ме включат в избора.
къде поставяте парфюма си? На шията или на специално място? Обикновено на шията, но обичам да впръсквам парфюм и в косата си.

Имате натоварен график. Какъв ритуал за красота спазвате сутрин?

Зависи колко съм спала. Понякога съм доста мързелива и си лягам с грима! Старая се да пия повече вода, взимам витамини, защото имам много изяви (4 представления едно след друго и след това ден почивка). С чай пазя гласа си силен. Бягам нагоре-надолу по стълбите. Мисля, че това е най-добрата гимнастика.

Вие сте жена с много таланти. Къде се виждате след 10 години?

Да се надяваме, че ще съм направила още няколко филма, иска ми се да се развивам като актриса, но и да направя още няколко албума. След 10 години ще съм на 35 и може би ще имам деца, но все още не бързам.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР