Силно вълнение

18 June 2009

1 блуза Mariella Burani от магазин Trend Box 2 колан Furla 3 гривнаVersace 4 обувки Christian Dior от бутик Garde Robe 5 USB ключодържател Morellato от магазин Morellato 6 чанта D&G 7 колан Blumarine от магазин Paola Apsi 8 бански Marc&Andre

Морска котка

Защо яхтата на Роберто Кавали? Защото там може да облегнете силиконови гърди на напълно опитомени хищни животни след лоботомия, а най-вече на техните щампи.

Каква е дължината на яхтата? 25 м.

Дизайнер на яхтата? Самият виртуоз в миксирането на леопардова със зеброва щампа - Роберто Кавали е дизайнер на собствената си яхта.

Кого може да срещнете? Любимката на дизайнера, която има повече снимки на яхтата му отколкото с децата си, Дженифър Лопес, няколко топ моделки, известни италиански телевизионни журналисти и каси със скъпо шампанско.

 

Лего по вода

Защо яхтата на Дакис Йоанис? Защото е гръцки милиардер! И като истински богаташ, осъзнал битието си, колекционира основния поток от модерно изкуство. Музеи от Париж до Токио са излагали неговите придобивки. Щедростта му най-много се е отприщвала от проектите на Джеф Кунс.

Каква е дължината на яхтата? 35 м.

Дизайнер на яхтата? Това име е вожд в арт средите - Джеф Кунс! Скулптира материи, цветове, животни, лога, хора, което го превръща в един от най-интересните съвременни дизайнери и артисти. Еталон на яхтата е камуфлажът в комиксов етюд, а в партньорство с други художници Кунс създава това мащабно лего. Мечта на едно пораснало хлапе, което отказва да остави играчките, просто ги сменя.

Кого може да срещнете? Елитът в Гърция е светски и изтънчен, няма как да те засрами aкo го поканиш.

 

Карибски пирати

Защо яхтата на Джони Деп? Защото е невероятен, непредсказуем и най-ценното в него е, че го обожаваме! Всяка жена има във фантазиите си малко кътче, в което прави компания за една цигара време на Джони Деп. Звездата от „Карибски пирати“ се е обзавел с яхта, на която предимно живее. За да го засечете, някак случайно трябва да плавате около островите между Франция и Италия.

Каква е дължината на яхтата? 47 м.

Дизайнер на яхтата? Произведена в Турция, тя не се отличава с ексцентричен дизайн, а с авангардния си притежател. Класически луксозен плавателен съд, построен и декориран основно с дърво.

Кого може да срещнете? Неговото семейство. Изключително затворен живот, без шумни партита, пенливи питиета и безпаметни нощи. Единственият начин да попаднете там е да свирите на хармоника или да се казвате Флавио и да почиствате ъгълчетата на яхтата, когато семейството не е там.

 

Морски шах

Защо яхтата на Доменико и Стефано? Италианските дизайнери бягат от панаира на суетата на луксозната си яхта. Това е техният плаващ оазис, на който заслужено почиват. Архивирайки гледките на острови и плажове от Гърция до Сицилия, те, цитирам: намират свободата си! Душици!

Каква е дължината на яхтата? 51 м.

Дизайнер на яхтата? Самите Долче и Габана са отговорни за класическия и умерен дизайн на яхтата, вдъхновени от културата и цветовете на средиземноморието. В каютите са изложени фотографии на Мерилин Монро в комбинация с модерно изкуство от различни епохи и стилове.

Кого може да срещнете? Имайки четири гостни, те канят Наоми Кембъл и цялата палитра на характера й, за да стане прекалено шумно и непоносимо. Доменико и Стефано са толкова популярни, че престоят им на яхтата винаги е съпроводен с присъствието на интернационални звезди в истинския смисъл на блясъка и истерията около тях.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР