очаква момиченце

Клаудия Шифър, която е бременна с третото си дете, обяви че ще има момиченце. 39-годишният супермодел и съпругът й,  британският режисьор и продуцент Матю Вон, очакват бебето да се роди през май.

24 March 2010

Клаудия Шифър, която е бременна с третото си дете, обяви че ще има момиченце. 39-годишният супермодел и съпругът й,  британският режисьор и продуцент Матю Вон, очакват бебето да се роди през май. Двамата се ожениха през 2002 г. и вече имат син Каспър (на шест години) и дъщеря – Клементина (на пет). Клаудия призна, че и тя както всяка бременна жена има своите странни желания. „Страшно много ми се пие бира,“ споделя тя. „И пия – само че безалкохолна. Обожавам да съм бременна - мога да правя какво пожелая и без да изпитвам чувство за вина - нито за мързелуването, нито за килограмите.“


В свое интервю тя разказва колко се е променил живота й след появата на Матю и децата. „Преди работех всеки ден, пътувах постоянно и нямах никакво свободно време. Когато срещнах съпруга си, си казах: "Това е по-важно. Повече няма да работа през почивните дни". А когато се родиха децата, станах още по-ревнива към времето за тях".

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР