във филм за gucci

Режисьорът Ридли Скот възнамерява да филмира историята на президента на една от най-големите модни къщи в света - Маурицио Гучи, застрелян през 1995 г. пред офиса си в Милано. Анджелина Джоли трябва да се превъплъти в образа на Патриция Гучи, бившата съпруга на милионера, която в момента излежава 29-годишна присъда за организацията на убийството му.

22 October 2009

Режисьорът Ридли Скот възнамерява да филмира историята на президента на една от най-големите модни къщи в света - Маурицио Гучи, застрелян през 1995 г. пред офиса си в Милано. Анджелина Джоли трябва да се превъплъти в образа на Патриция Гучи, бившата съпруга на милионера, която в момента излежава 29-годишна присъда за организацията на убийството му. Главната мъжка роля е предложена на Леонардо ди Каприо, който все още не е потвърдил участието си.

Филмът ще разказва за 70-те и 80-те години, когато модната къща от Флоренция продава дрехи за над 500 милиона долара годишно. Както и за самото убийство на Маурицио Гучи, което бе извършено в навечерието на големия успех на марката - дебюта на дизайнера Том Форд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР