Изненадващите раздели на 2013

eva.bg 23 December 2013

Бритни Спиърс и Джейсън Травик

 

2013-та е към края си и официално може да я обявим като годината, в която звездите ни шокираха с най-много изненадващи раздели. Говорим за двойки, от които не сме го очаквали, защото не са давали поводи за слухове и спекулации относно отношенията им. Ето за кои става въпрос.

- Бритни Спиърс и Джейсън Травик. Бяха сгодени, но вместо да сключат брак, решиха да се разделят. Оказа се правилното решение – в момента Бритни е с нов мъж до себе си.

- Орландо Блум и Миранда Кер. Перфектна двойка, перфектни родители с перфектен брак, но явно не всичко е било чак толкова перфектно.

- Иън Сомърхолдър и Нина Добрев. Очевидно разликата във възрастта им все пак се оказа проблем, защото той искаше семейство, а тя да се забавлява.

- Джордж Клуни и Стейси Киблър. Тъкмо се появиха информации, че Стейси може и да навие Клуни за сватба и той реши, че е време да се разделят. Говорим за вечния ерген, все пак.

- Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт. Сгодени, пред сватба, но в крайна сметка решиха, че не са един за друг. Дали пък няма нещо общо със скандалното ново амплоа на Сайръс.

- Кристен Стюарт и Робърт Патинсън. Тъкмо й прости изневярата и всички решиха, че голямата любов е победила, когато Патинсън реши, че все пак не може да преглътне предателството.

- Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс. Новината за раздялата им бе шокираща, но разводът все още не е факт, така че има някаква надежда.

1 КОМЕНТАР
1
EVELINA TASHEVA
03 February 2014, 19:43

mentoviq cvqt

ТВОЯТ КОМЕНТАР