На зимния подиум

Ски в Куршевел, Межев и Аспен - там, където ходят звездите

Елка Влаховска 30 December 2013

Дали ще се отдадем на релакс в луксозните спа центрове, или ще се спускаме  по най-стръмните писти, бягството в планината е идеалният начин да посрещнем зимните празници. Богатите и известните знаят как да превърнат ски курортите в места за нонстоп купон.

Куршевел е единственият френски ски курорт, в който гръмко изпятата песен „Калинка моя“ не звучи нелепо. На 6 януари в ресторантите се лее шампанско и се вдигат наздравици: богатите руснаци празнуват Рождество Христово. През целия зимен сезон по пистите на Куршевел се стича елитът на света, а в хотелите се демонстрира висша мода.
На т.нар. Зимен Кроазет (което всъщност е неголяма, но много престижна улица) са бутиците на Chanel, Dior, Prada наред с магазините за истинските маниаци на белия спорт на Rossignol, Dynastar и K2.

Межев – малкият френски курорт, който грижливо пази атмосферата на старинно савойско селище, е зимното гнездо на новия елит. Бизнесмени и шоу звезди обичат да се придвижват инкогнито с файтони по заснежените му улички и да се наслаждават на тишина и кристален планински въздух.

Аспен – спортните натури на Холивуд са там. Кои звезди са маниаци на белия спорт? Ето списъка: Гуен Стефани, Брад Пит, Пинк, Ума Търман, Натали Портман и Парис Хилтън. По пистите може да видите и неостаряващата Голди Хоун.
Фешън тренд сред звездното женско съсловие са моделите ски на K2 MissDirected.     

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР