Мисис и мистър Смит

По аромата ще ни познаят

Свобoда Сидерова 20 December 2013

Alien Essence Absolue на Thierry Mugler, Manifesto L’Elixir на YSL, Unforgettable на Christina Aguilera, Je Veux на Elode

Ако статусът ви е „обвързан(a)“, вероятно e връзката ви малко да наподобява тази на взривоопасното семейство Смит. Дали криете тайни, карате се нонстоп или правите любов като за последно, отношенията ви зависят от силата на характера

ТЯ

Незабравима флиртаджийка...

Лесна за описване, трудна за забравяне. Обича прилепналите дрехи и фината дантела. Понякога слага жартиери, ей така, защото е забавно и отиват на убийствените й крака. Забавлява се и често кръстосва клубовете, стъпквайки мъжките надежди с острите си токчета.

Вниманието привлича с Unforgettable на Christina Aguilera – приканващ акорд нар, нощен жасмин и луксозна турска роза (60 000 цвята са необходими за добиването на грам чисто масло). Кашмеранът се носи дълго след като е напуснала стаята със съблазнително завъртане на ханша. За развлечение през цялата нощ е подходящ и Je Veux на Elode. Енергичното включване на круша и пипер преминава в елегантен намек от бяла фрезия и праскова и завършва с примамлив ориенталски финал от био ванилия и мускус.

...И мистериозна индивидуалистка

Свръхестественото й излъчване се дължи на три „откровения“ в интензивната версия Alien Essence Absolue на Thierry Mugler. Първото е цветно и чувствено (жасмин самбак, ирис), второто – пищно и загадъчно (дърво кашмеран, смирна), а третото – богато и очароващо (бял амбър, ванилия). Манифестът на дръзката й индивидуалност идва от Manifesto L’Elixir на YSL. Достатъчно дързък, за да представи опърничавата й природа, но и неоспоримо бляскав, показващ великолепие. Чувствената прокламация започва с бергамот, жасмин самбак и абсолют от тубероза, а финишът от кашмир и амброксан завързва с кадифени белезници осмелилите се да нахлуят неканени в непознатата територия.

ТОЙ

Рисков играч

Единствено той е способен да направи „мисис“ от така описаната жена. Спечелването на нейното сърце е въпрос на хазарт, но той е готов да рискува. Играта е напрегната, залозите високи. Мъжът обаче се контролира напълно, с ясни мисли и нетрепваща ръка. Предимство му дава умението да запазва самообладание, а не да оставя всичко на шанса. Изиграва картите си правилно, излизайки като победител с желаното момиче под ръка с The Game Intense на Davidoff.

Секси акордът на джинфис, запазен от оригинала, е допълнен с ирис и черно пачули. Дъхът на кожа и лабданум абсолют дават заявка за успешния завършек. Quantum на James Bond 007 също поставя ситуацията под контрол, съчетавайки опита и спокойствието на тайния агент. Плодове хвойна напомнят за любимото на Бонд мартини, а акцентът бергамот дава тласък за поредното предизвикателство. Хладнокръвието в напечени обстоятелства донася сандалово дърво, а луксозната кожа (намигване към тапицерията на спортен автомобил) релаксира и носи увереност.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР