Wow ефект

Едни лежат на плаж, други – на кушетка. Вижте ползата от втория начин за прекарване на отпуската

Свобoда Сидерова 19 August 2013

Едни лежат на плаж, други – на кушетка. Вижте ползата от втория начин за прекарване на отпуската


Двойна „застраховка“ младост
Magic Line, София, бул. Джеймс Баучер 83-85, 02/952 19 35, 952 19 37
След 40 години всяка жена трябва да прибави към лифтинг серума и... пластик фантастик. Споко, не става въпрос за операция, а за съчетаване на две революционни системи – регулируемо нагряване и фракционирана обработка на кожата – в апарата eTwo на Syneron-Candela. Първата – Sublime, инфрачервена светлина и биполярна радиочестота – въздейства на дълбоките слоеве на кожата, стимулирайки синтеза на нов колаген. Втората система Sublative генерира топлинна енергия в горния слой на дермата. Минималното увреждане (изгарянето е частично, както при фракционирания лазер) пък стимулира равнището на колаген и еластин. След обработката с двата накрайника Sublime и Sublative кожата „пламва“, като червенината отшумява до ден-два. Стягане на овала, изравняване релефа на кожата, вкл. заличаване белези от акне и стрии, изглаждане на бръчките... Много по-просто е да споменем какво не прави „машината на времето“. Към всестранните й таланти можем да прибавим и гарантираната сигурност. Необходими процедури: 3-4 през 3 седмици.




На среща с полярните мечки

спа Panderma, София, бул Цар Борис III, 0884 52 60 60
Да сте виждали ескимоска с целулит? Лично ние не. Тайната е студ и пак студ. При криолиполизата (макар че нашумя сега, тя е разработена преди време от учени от Харвард) с апарата V12 мастните клетки се разрушават чрез охлаждане. От ниската температура (0-6 градуса) триглицеридите, резултат от разграждането на мазнините, кристализират и организмът по-лесно ги елиминира от тези в течно състояние. Друга особеност е усещането, че проблемните зони, които трудно се повлияват от диета или фитнес, са от пластилин и лесно се извайват. За защита от преохлаждане горният слой на кожата се покрива с компрес, напоен с гел. Двата накрайника първо засмукват мастните натрупвания (целта е да се изолират и предпазят от увреждане околните тъкани и органи) и едва тогава ги охлаждат. С една процедура се унищожават 23% от мастните клетки. Няма риск от увисване на кожата, тъй като резултатът не е експресен, а бавен. Една зона се третира 2 пъти през месец. Следва пауза, през която организмът изхвърля мазнините.




Дзен формула за младост и релакс

Порцелан спа за лице, София, бул. Скобелев 17, 0888 698 289
Уви, края на маратона по моловете преди заминаване бележат умора, посърнала кожа и нулево настроение. В основата на „АромаКи специална грижа“ са източни техники с акцент върху 100% чисти масла и биотехнологични продукти. Освежаването на ръцете и гърба с топли ароматни компреси е само прелюдия към шиатцу фитодренажа на гърба под озонирана пара за стимулиране на енергията ки. Границите на удоволствието разширяват шиатцу фитодренаж и два вида масаж на лицето, шията и деколтето – стягащ с маската Firming Massage на Shiseido с биохиалуронови гранули и скулптиращ с балсама Anti-Ageing Restructuring на Delarom с етерични масла. „Почивката“ – термо сух патч на лицето за усвояване на активните съставки, комбиниран с точков масаж на ръце с крема Zen на Shiseido, ви спасява от загуба на връзка с реалността. Черешката на тортата е интензивно ревитализиращата антиейдж маска от две части Pure Retinol Face на Shiseido с чист ретинол за мигновено изпълване на фини линии и бръчки. Липсата на нужда от грим и видимата руменина при излизане от салона (без да включваме „дребните“ детайли) говорят в полза на терапията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР