Кастинг

От Холивуд с любов

08 August 2013

От Холивуд с любов

Забележителната ДЖУЛИАН МУР е лице на есенно-зимната кампания на REED KRAKOFF. Любопитно е, че дизайнерът лично фотографира актрисата, използвайки за фон френското посолство на Пето авеню в Ню Йорк и алюзията за популярната апликация за снимки Instagram. „Джулиан като никой друг олицетворява всички ценности на марката – сила на характера, увереност и чувственост. Щастлив съм, че успях да я опозная не само като актриса, но и като човек“ – коментира той.




„Драма, драма, драма“ – вълнуващата история на италианската фамилия на DOLCE&GABBANA отново е пропита с любов и ревност и продължава с пълна сила и през есента. Главните героини в нея – МОНИКА БЕЛУЧИ, БИАНКА БАЛТИ и КЕЙТ КИНГ – са крайно реалистични в сцените със страстни целувки и гръмки скандали. И абсолютно безупречни в дантелените рокли и строги костюми от колекцията есен-зима 2013/2014.




46-годишната НИКОЛ КИДМАН е първата актриса, която ще блести в рекламна кампания на JIMMY CHOO. Заснета в Нешвил (САЩ), където тя живее със съпруга си Кийт Ърбън и двете им дъщери, рекламната серия следва фаталната стилистика на Хичкок и идеята за изтънчен блясък, сила и съблазън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР