73+4+Алекс Раева=X Factor

73-годишна дама държи възрастовия рекорд сред кандидатите за X Factor. В другия край на скалата е 4-годишно момченце.

25 July 2013

73-годишна дама държи възрастовия рекорд сред кандидатите за новия сезон на X Factor. В другия край на скалата е 4-годишно момченце от Бургас. На кастингите за шоуто, което ще тече по Нова телевизия от есента, са се явили близо 4 хил. души от цяла България. И както каза главният му редактор Влади Априлов – всички са изслушани с уважение.
Алекс Раева, която ще води X Factor заедно с Мария Игнатова, обеща от името на двете, че „ще се реве много зад кулисите“. Алекс и Мария имат опит във воденето на подобно шоу. Те ще помагат и нахъсват участниците зад кулисите и историята помни, че двете наистина плачат заедно с по-емоционалните кандидати. Алекс Раева, в страхотна форма между другото и с едни крака дълги до хоризонта, импровизира явяване на кастинга за X Factor в София. Пред журито, в него в случая участваше режисьорът на предаването Киро Киров, тя изпълни „Истина“ на Милена и Proud Marry на Тина Търнър и беше – уау!
Първият сезон на X Factor през 2011 г. беше изключително успешен не само като зрителски рейтинг, но и с това, че реално излъчи нови имена на бг сцената. И победителят Рафи, и останалите финалисти като Богомил, Ангел и Мойсей, Сани Алекса се занимават с музика. Михаела Филева, която стигна до големите концерти тогава, днес е супергорещата изпълнителка от тима на Графа с участие в хитовете „А дано, ама надали“ и „Опасно близки“.
Неслучайно форматът е номер 1 в целия свят. Припомнете си – от него тръгна британската бой бандата One Direction. Ако много случайно не знаете кои са, питайте първото срещнато 12-годишно момиче на улицата.
Точно групи липсват при кастингите, призна Влади Априлов. Според него крайно време е в България да се появи и момичешка група.
Кастингите в София текат в НДК до понеделник.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР