Детокс, по-детокс, аюрведа детокс

Манодж Тивари е аюрведа терапевт, в чиито умели ръце тялото се разделя с излишните течности и мазнини.

Ваня Шекерова 10 June 2013

Манодж Тивари е аюрведа терапевт в дерматологичен лазерен център „Пандерма“, в чиито умели ръце тялото ми се разделя с излишните течности и мазнини. Отскоро той усилва действието на терапевтичните аюрведа масажи с аюрведични хранителни добавки. И както на всеки средно интелигентен човек е ясно, че на изток детоксикацията на организма е алфата и омегата на всяка терапия, с Манодж започваме представянето им оттам.

Ом Псилиум Хуск е 99% чисти трици от семената на индийски бял живовляк, отличен източник на разтворими диетични фибри. Очиства  храносмилателния тракт като метла, като увлича и токсините, натрупани по стените на дебелото черво. Освен че при поглъщане потиска апетита, регулира метаболизма и образува по стените на червата тънък слой, който намалява усвояването на мазнините, глюкозата и холестерола. Всеки, който се оплаква от високи стойности на холестерола в кръвта, високо кръвно или киселини, веднага ще почувства благоприятното действие на тази хранителна добавка, гарантира терапевтът.
Манодж препоръчва за по-дълбоко и трайно очистване на организма Трифала. Комбинация от плодовете на три лечебни растения, тази хранителна добавка премахва токсичните отлагания в червата, черния дроб, бъбреците. Само с един курс ефектът се усеща дори и по външни признаци – изчезва лошият дъх в устата, променя се мирисът на потта... Манодж цитира биомедицински изследвания в родната му Индия, които са показали, че молекулите на Трифала се свързват с рецепторите на холецистокинина в централната нервна система, което е причина за усещането за ситост и понижен апетит. Затова добавката е широко използвана при лечение на затлъстяване. Но в масовия случай на жени като мен – за преодоляване на симптомите на менопаузата и профилактика на остеопороза.
От хранителните добавки за детокс единствено Ом Сена не се приема за повече от два месеца. Отличава се от познатия чай от сена, продаван в аптеките, по това, че не предизвиква болки в стомаха или крампи на стомашните мускули.
Очиствайки организма от токсините и облекчавайки работата на храносмилателната и отделителната система, вие на практика леко се разделяте с излишните килограми. За да е по-сигурен този желан от мнозина процес, има набор от хранителни добавки като Ом Локи, Ом Гугул, Ом Тримад... Може Гугул например да ви е познат от продаваните във фитнес центровете добавки, но този, който препоръчва Манодж, не е същият – най-малкото заради това, че е 100% естествен продукт – смола, произвеждана от малкото трънливо растение мукул в Индия. Понижава нивата на лошия и повдига тези на добрия холестерол в кръвта, в аюрведа практиките се използва за премахване на токсините в организма, наричани „ама“, включително слуз и минерални отлагания в ставите. Това прави Гугул приложим за профилактика и лечение на нарушения в липидната обмяна, атеросклероза, ревматизъм. Но най-важното, усмихва се Манодж – има силен пречистващ и подмладяващ ефект.

За повече информация можете да го потърсите на www.panderma.net или на тел. 02 952 43 19.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР